Παπανικολάου: «Όταν φτάνεις τόσο κοντά στο τρόπαιο θέλεις να είσαι η ομάδα που θα το πάρει»

Παπανικολάου: «Όταν φτάνεις τόσο κοντά στο τρόπαιο θέλεις να είσαι η ομάδα που θα το πάρει»

Την ανάγκη προσήλωσης στο μπάσκετ και αυξημένης συγκέντρωσης τόνισε ο Κώστας Παπανικολάου στη συνέντευξη Τύπου για το Final 4 στο Βερολίνο.

«Συγχαρητήρια σε όσους έφτασαν εδώ. Πρέπει να κάνουμε focus στο μπάσκετ. Κάποιες φορές είναι επικίνδυνο όταν θες να επιδιώξεις περισσότερα. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στα αυτά που ξέρουμε και κάνουμε όλη τη σεζόν», δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Σε ερώτηση για το εάν υπάρχει λιγότερη πίεση επειδή ο Ολυμπιακός δεν λογίζεται ως πρώτο φαβορί, απάντησε: «Λιγότερη πίεση; Πάντα υπάρχει πίεση όταν παίζεις στο Final Four. Όταν φτάνεις τόσο κοντά στο τρόπαιο θες να είσαι η ομάδα που θα το πάρει. Τα media παρουσιάζουν ποιο είναι το φαβορί. Δεν πιστεύω αυτά. Θεωρώ πως όλοι έχουν τις ίδιες πιθανότητες να πάρουν το τρόπαιο. Είναι θέμα καλύτερης μέρας, λίγης τύχης, λεπτομερειών. Όσα έγιναν στο παρελθόν, μένουν εκεί. Πρέπει να δεις τι έρχεται μπροστά σου. Σε αυτά στοχεύουμε. Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο και την ομάδα μας χαρούμενους. Παλεύουμε όλη τη σεζόν και θα τα δώσουμε όλα».

Για τα στοιχεία του Ολυμπιακού: «Εκτός όσων είπε ο κόουτς, πιστεύω πως πρέπει να είμαστε οι εαυτοί μας. Παίζουμε με τη Ρεάλ, την πιο δυνατή ομάδα βάσει αποτελεσμάτων. Όμως, αυτό δεν σημαίνει πως είναι ανίκητοι. Τους σεβόμαστε πολύ, κάνουν σπουδαία δουλειά. Όμως, έχουμε ένα γκρουπ παικτών που μένει ενωμένο. Δεν φοβόμαστε να παίξουμε κόντρα στον οποιοδήποτε. Έλεγα στον Χέις – Ντέιβις για το 5ο ματς με την Μπαρτσελόνα. Πριν από εκείνο το ματς είχαμε τις καλύτερες προπονήσεις, ήμασταν έτοιμοι για μάχες. Το ίδιο έγινε και αυτή την εβδομάδα. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε με μια σπουδαία ομάδα. Είναι μια μάχη που όλοι είναι έτοιμοι να δώσουν. Αυτή την νοοτροπία πρέπει να έχουμε».

Διαβάστε επίσης:

Μπαρτζώκας: «Έχουμε παίκτες μαχητές – Μηχανή νικών η Ρεάλ Μαδρίτης»

Σλούκας: «Ο Παναθηναϊκός ανήκει στο υψηλότερο επίπεδο – Γνωρίζει τι μπορεί να κάνει ο Αταμάν»

Αταμάν: «Υπόσχομαι να φέρουμε το έβδομο αστέρι στο ΟΑΚΑ»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter