Μπαρτζώκας: «Έχουμε παίκτες μαχητές – Μηχανή νικών η Ρεάλ Μαδρίτης»

Μπαρτζώκας: «Έχουμε παίκτες μαχητές – Μηχανή νικών η Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας χαρακτήρισε μαχητές τους παίκτες του Ολυμπιακού και τη Ρεάλ Μαδρίτης «μηχανή νικών» ενόψει του αυριανού ημιτελικού (24/5, 22:00) για το Final 4 του Βερολίνου.

«Έχουμε κίνητρο και μόνο που βρισκόμαστε εδώ, στους κορυφαίους της Ευρώπης. Μπορούμε να παίξουμε σε αυτό το επίπεδο, δεν θέλουμε έξτρα κίνητρο για ό,τι έγινε πέρυσι. Θα παίξουμε με μια μηχανή νικών, τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έχουμε παίκτες – μαχητές και πιστεύουμε στην ομάδα μας», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για το Final 4.

«Θα χρειαστεί να δώσω μια μεγάλη απάντηση, μιλάμε για ανθρώπους. Το πιο σημαντικό ήταν να βρισκόμαστε στην ίδια σελίδα. Χάσαμε σημαντικούς παίκτες πέρυσι, αλλά η ομάδα είναι εδώ. Αυτό σημαίνει πως έχουμε ένα γκρουπ ανθρώπων που μπορούν να μεταφέρουν την νοοτροπία της ομάδας. Πώς θα πρέπει να δουλεύουμε μαζί, να παίζουμε το μπάσκετ μας, να μένουμε ταπεινοί… Δεν είναι εύκολο αυτό που καταφέραμε. Για πρώτη φορά στην ιστορία του κλαμπ είμαστε σε τρία σερί F4. Τις δύο προηγούμενες φορές χάσαμε με buzzer beaters. Είμαστε ακόμα εδώ. Το μυστικό είναι πως οι παίκτες μας δεν είναι εγωιστές. Σέβονται τη φανέλα που φορούν και νοιάζονται ο ένας για τον άλλον», απάντησε σε ερώτηση για το πόσο άλλαξε ο Ολυμπιακός σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

Διαβάστε επίσης:

Αταμάν: «Υπόσχομαι να φέρουμε το έβδομο αστέρι στο ΟΑΚΑ»

Euroleague: Επεισοδιακή άφιξη του Παναθηναϊκού στο ξενοδοχείο στο Βερολίνο – Οπαδοί της Φενέρ έβρισαν τον Αταμάν (Video)

Με Ναν και Λεσόρ η πρώτη πεντάδα της Euroleague!

Euroleague: Τόσα εισιτήρια δίνει σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για το Final 4

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter