Παπανώτας: Οι συνυποψήφιοι μού έσκαψαν τον λάκκο – Μπεκατώρου: Δεν έθεσα κανένα τελεσίγραφο

Παπανώτας: Οι συνυποψήφιοι μού έσκαψαν τον λάκκο – Μπεκατώρου: Δεν έθεσα κανένα τελεσίγραφο

«Όχι βέβαια. Φυσικά και όχι. Δεν λειτουργώ έτσι. Εγώ απλώς περίμενα πώς θα σταθεί το κόμμα. Ο κ. Κασσελάκης έκανε μια άμεση κίνηση και αυτό δείχνει ότι έχει και ενσυναίσθηση και έδειξε την κατεύθυνση σε ένα ζήτημα που βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα του κόμματος. Πιστεύω ότι αυτό θα αποτυπωθεί και στην κάλπη».

Αυτή ήταν η απάντηση της Σοφίας Μπεκατώρου σε ερώτηση που δέχθηκε στο Action24 για το αν η ίδια έθεσε τελεσίγραφο στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα, που τον έθεσαν τελικά εκτός ευρωψηφοδελτίου.

Για το αν θα έμενε η ίδια στο ψηφοδέλτιο, αν ο Στέφανος Κασσελάκης κρατούσε τον δημοσιογράφο, τόνισε: «Φυσικά, δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο ζήτημα και λυπάμαι ότι πέρασε ότι υπήρξε τελεσίγραφο».

«Με έφαγαν οι βεδουίνοι της πολιτικής»

Από την άλλη, ο Δημήτρης Παπανώτας στη σημερινή του εμφάνιση στην πρωινή εκπομπή του Alpha, έριξε τα πυρά του στους πρώην συνυποψήφιούς του:

«Ας βάλει αυτούς που θέλει ο κ. Κασσελάκης. Δεν είχα φιλοδοξίες στην πολιτική. Είμαι αυτός που σε όλες μου τις συνεντεύξεις έλεγα ότι όλοι οι συνυποψήφιοι μου είναι άξιοι. Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι μου έσκαβαν τον λάκκο. Στηρίξαμε την κ. Μπεκατώρου. Στο παρελθόν στήριξα μια γυναίκα που δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό και μετά δέχθηκα και ο ίδιος τη βία. Πού ήταν τότε όλοι οι ευαίσθητοι; Τους είχα πει ότι θέλω να παραιτηθώ. Δεν μου αρέσει που με απέπεμψαν. Με έφαγαν οι βεδουίνοι της πολιτικής».

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Αναβαθμίζεται το δελτίο της ΕΜΥ – Έρχονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Νικήτας Κακλαμάνης – Αιχμή κατά Κυριαζίδη και κυβέρνησης: Δεν υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα «α λά καρτ» (Video)

Μπαρούτι η Μέση Ανατολή: «Αναχαιτίσαμε drones», λέει η Τεχεράνη – «Πυραυλικά πλήγματα», αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ

«Πυρά» Πολάκη κατά Γεωργιάδη και Μπογιατζίδη: Ντροπή και αίσχος, κλείνετε τη ΜΕΘ του νοσοκομείου Κοζάνης

O «happy traveler» Μητσοτάκης υποδέχεται τουρίστες…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter