Παππάς: «Είναι ξεκάθαρο, η δίκη ήταν πολιτική – Ο λαός θα φέρει τη δικαιοσύνη» (Video)

Παππάς: «Είναι ξεκάθαρο, η δίκη ήταν πολιτική – Ο λαός θα φέρει τη δικαιοσύνη» (Video)

«Η δίκη αυτή ήταν πολιτική. Η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου είναι στο πνεύμα των αποφάσεων για τις υποθέσεις Novartis και Siemens», τόνισε ο Νίκος Παππάς σχολιάζοντας την ποινή που του επιβλήθηκε, παρά την απαλλακτική εισήγηση της εισαγγελέως της έδρας.

Διαβάστε σχετικά: Ειδικό δικαστήριο: Δύο χρόνια με αναστολή στον Παππά – Χρηματική ποινή στον Καλογρίτσα

«Φαίνεται ότι για κάποιους δικαστές αθώος είναι όποιος ζημιώνει το δημόσιο και ένοχος όποιος με τις ενέργειες του εξασφαλίζει χρήματα για το δημόσιο», σημείωσε με νόημα ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός.

Κατά τον Νίκο Παππά, η δίκη «έγινε για να κρύψει ο Μητσοτάκης τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος, τους «γαλάζιους κοριούς» και τις «γαλάζιες ακρίδες». Η δίκη αυτή έγινε επειδή πλούσιοι συμπολίτες μας πλήρωσαν ψηφισμένους φόρους και αναγκάστηκαν να τηρήσουν το Σύνταγμα. Η δίκη αυτή έγινε για να χτυπηθεί η παράταξη μας και να μην ξαναπληρώσουν οι πλούσιοι».

Διαβάστε επίσης: Δικηγόροι Παππά: «Δεν είναι και δεν νιώθει ένοχος»

Κλείνοντας την ανάρτησή του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι ο λαός θα φέρει τη δικαιοσύνη παντού με την εντολή του στις εκλογές. «Έχουμε κάνει το καθήκον μας και θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το δημόσιο συμφέρον», υπογράμμισε.

Η δήλωση του Νίκου Παππά

Η απόφαση του ειδικού δικαστηρίου είναι στο πνεύμα των αποφάσεων για τις υποθέσεις NOVARTIS και SIEMENS.

Φαίνεται ότι για κάποιους δικαστές αθώος είναι όποιος ζημιώνει το δημόσιο και ένοχος όποιος με τις ενέργειες του εξασφαλίζει χρήματα για το δημόσιο.

Για κάποιους δεν είχε καμία σημασία ούτε η αθώωση Κρέτσου για την ίδια υπόθεση, ούτε η εισαγγελική πρόταση που διέλυσε το κατηγορητήριο.

Είναι απόλυτα ξεκάθαρο.

Η δίκη αυτή ήταν πολιτική.

Έγινε για να κρύψει ο Μητσοτάκης τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος, τους «γαλάζιους κοριούς» και τις «γαλάζιες ακρίδες».

Η δίκη αυτή έγινε επειδή πλούσιοι συμπολίτες μας πλήρωσαν ψηφισμένους φόρους και αναγκάστηκαν να τηρήσουν το Σύνταγμα.

Η δίκη αυτή έγινε για να χτυπηθεί η παράταξη μας και να μην ξαναπληρώσουν οι πλούσιοι.

Αλλά για αυτό δε θα αποφασίσουν κάποιοι δικαστές. Θα αποφασίσει ο ελληνικός λαός. Ο οποίος με την εντολή του θα φέρει δικαιοσύνη παντού.

Έχουμε κάνει το καθήκον μας και θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το δημόσιο συμφέρον.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter