Παππάς για τη νέα ηγεσία του Αρείου Πάγου: «Εξόφθαλμο δούναι και λαβείν»

Παππάς για τη νέα ηγεσία του Αρείου Πάγου: «Εξόφθαλμο δούναι και λαβείν»

Ως «εξόφθαλμο δούναι και λαβείν» χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, τις τοποθετήσεις της Ιωάννας Κλάπα και της Γεωργίας Αδειλίνη στις θέσεις της Προέδρου και της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου αντίστοιχα.

«Οι πρωταγωνιστές του Ειδικού Δικαστηρίου για τις τηλεοπτικές άδειες προήχθησαν, υπερπηδώντας μάλιστα (στην περίπτωση της κυρίας Κλάπα) πολλούς αρχαιότερους και αξιολογότατους Αρεοπαγίτες», υπογράμμισε ο Νίκος Παππάς.

«Τους ενημερώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε το δημόσιο συμφέρον και να αντιστεκόμαστε στην εργαλειοποίηση της Δικαιοσύνης», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης: Αρειος Πάγος: Με βουτιά στην επετηρίδα νέα πρόεδρος η Ιωάννα Κλάπα και εισαγγελέας η Γεωργία Αδειλίνη

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Παππά:

Θα προκαλούσε μόνο γέλιο αν δεν ήταν τόσο επικίνδυνο για τη Δημοκρατία το εξόφθαλμο πολιτικο-δικαστικό «δούναι και λαβείν», που εξ αρχής γνωρίζαμε και σήμερα έγινε πραγματικότητα.

Οι τοποθετήσεις των κ.κ. Κλάπα και Αδειλίνη στις θέσεις της Προέδρου και της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, αντίστοιχα, μας επιβεβαίωσαν.

Οι πρωταγωνιστές του Ειδικού Δικαστηρίου για τις τηλεοπτικές άδειες προήχθησαν, υπερπηδώντας μάλιστα (στην περίπτωση της κυρίας Κλάπα) πολλούς αρχαιότερους και αξιολογότατους Αρεοπαγίτες.

Η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου και οι προαγωγές τους έχουν, προφανώς, ισχυρή πολιτική συσχέτιση.

Είναι, πλέον, όλοι εκτεθειμένοι.

Τους ενημερώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε το δημόσιο συμφέρον και να αντιστεκόμαστε στην εργαλειοποίηση της Δικαιοσύνης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter