Παραδοχή Χρυσοχοΐδη: Έχουμε πολλούς τρόπους να παρακολουθούμε τους φοιτητές

Παραδοχή Χρυσοχοΐδη: Έχουμε πολλούς τρόπους να παρακολουθούμε τους φοιτητές

Σε μία ανατριχιαστική παραδοχή προχώρησε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος σημείωσε ότι η αστυνομία, εάν θέλει, έχει πολλούς τρόπους να παρακολουθεί τους πολίτες!

Αφού… ευθυγραμμίστηκε με το «δόγμα Πορτοσάλτε», τονίζοντας ότι οι μαφιόζικου τύπου εκτελέσεις δεν αφορούν τη ζωή του πολίτη και πως δεν υπάρχει αύξηση εγκληματικότητας, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη φρόντισε να προκαλέσει εκ νέου αίσθηση, απαντώντας στον Χρήστο Σπίρτζη από το βήμα της Βουλής.

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε την προσπάθεια της κυβέρνησης για χειραγώγηση του φοιτητικού κινήματος μέσω της εισόδου εκατοντάδων ειδικών φρουρών στα ΑΕΙ, με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να του απαντά με περισσή κυνικότητα.

«Λέτε να πάει η αστυνομία να χειραγωγήσει τους φοιτητές. Μα σήμερα δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό. Υπάρχουν τόσα τεχνολογικά μέσα να το κάνει κανείς, από πολύ μακριά, από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, που αν ήθελες να χειραγωγήσεις, να παρακολουθήσεις, θα το έκανες. Δεν είναι για αυτό το λόγο λοιπόν. Είναι για την καταπολέμηση του εγκλήματος» σημείωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Οδεύοντας προς τη συμπλήρωση δύο χρόνων διακυβέρνησης ΝΔ, οι πολίτες έχουν καταλάβει στο «πετσί» τους τις κύριες εκφράσεις του δόγματος «Νόμος και Τάξη», ένα από τα αγαπημένα της κυβέρνησης των «αρίστων». Ξεκινώντας από τα «ντου» στους κινηματογράφους, τις επιχειρήσεις στα πανεπιστήμια και φτάνοντας στην άγρια καταστολή κατά διαδηλωτών αλλά και απλών πολιτών (όπως στη Νέα Σμύρνη), ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προσθέτει άλλο ένα… λιθαράκι στην επιχείρηση εκφοβισμού του κόσμου, δηλώνοντας ότι αν θέλει, η αστυνομία μπορεί να παρακολουθεί τους πολίτες.

Και μάλιστα, από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, όπως συγκεκριμένα ανέφερε…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter