Παράγουμε περισσότερη βλακεία απ’ όση μπορούμε να καταναλώσουμε

Παράγουμε περισσότερη βλακεία απ’ όση μπορούμε να καταναλώσουμε

Όταν ανοίγεις την τηλεόραση και πετιούνται κανίβαλοι και χόμπιτ, δυο επιλογές έχεις. Το off και το γύρισμα στο σορολόπ.  Έκανα και τα δύο. Την έκλεισα και γράφω αυτό το κείμενο.

Θα σας πω, με δυο κουβέντες, ποιοι με απασχόλησαν χθες. Ξεκινάω  από τέσσερεις επιφανείς δόκτορες: Τον Dr Γρηγόρη Πετράκο, τον Dr Σταμάτη Γονίδη, τον Dr Γιώργο Τράγκα και τον Dr Στάθη Αγγελόπουλο (του Εμμανουήλ). 

Αυτοί οι διακεκριμένοι επιστήμονες, μετά από εμπεριστατωμένες έρευνες, ευτυχώς συμφώνησαν σε όλα. Αναμένεται να διευκρινιστούν και από τον Dr Γονίδη και κάποιες ασάφειες σχετικά με την ύπαρξη και ύποπτη δράση του χιμπατζή μέσα στα εμβόλια και είμαστε οκ.

Αν μάλιστα, καταλήξουν και σε κοινή γραμμή στη διαχείριση της πανδημίας  με τους συναδέλφους τους κκ. Κατέλη, Ταμπάκη, Παρασκευά και Μαλάμω, που (κακά τα ψέμματα) είναι και πιο επιδραστικοί και με βαρύτερα βιογραφικά στα αυθεντικά “Παρατράγουδα”, η ενημέρωσή μας θα είναι πλήρης και η γραμμή πλεύσης ξεκάθαρη. (Αν κι εγώ πάντα τσεκάρω, καλού κακού, πριν πάρω τελικές αποφάσεις, τις θέσεις που διατυπώνει το Γωγουλίνι, όσο κι αν μου στοιχίζει κάτι παραπάνω ο μεταφραστής.)

Κάποιος θ αναρωτιέται και πού ξέρουμε με τόσες λεπτομέρειες το τι λένε όλοι αυτοί; Να’ ναι καλά οι παρουσιαστές που τους φιλοξενούν.  Είναι συγκινητική  η γενναιοδωρία τους στην παροχή χρόνου αυτών των ανθρώπων στην τηλεόραση και ιδιαιτέρως του κ. Γ. Λιάγκα, της κ. Στεφανίδου και της κ. Κ. Καινούργιου που τους προσφέρουν πάντα στασίδι, για να ξεδιπλώσουν την κοσμοθεωρία τους. Ιδιαίτερα στον κ. Γρηγ. Πετράκο, τον Δρυίδη των αντιεμβολιαστών, ο οποίος χθες, σε νέο γύρο ζητιανιάς για δημοσιότητα, έκανε μοναχική διαμαρτυρία για τα 100 ευρώ των 60χρονων, σε… παγκάκι του Γέρακα. Αλλά και του κατ’ εξακολούθηση αμπελοφιλόσοφου κ. Γονίδη, που όταν δεν αναλύει τη σχέση χιμπατζή και RNA, μας ενημερώνει για τον αγιασμό που πίνει κάθε μέρα και έτσι δεν κολλάει τον ιό.

Από κοντά πάντα, στην τσίτα και λαλίστατος ο κ. Γιώργος Τράγκας,  φανατικός  αντιεμβολιαστής, που ισχυρίζεται πως ξέρει τη ριζική θεραπεία για τον κορονοϊό. Αυτός ο  που έχει πάρει πολλούς στον λαιμό του, τώρα που νόσησε από αυτόν, απαιτεί να του παρασχεθούν μονοκλωνικά αντισώματα.

Κερασάκι στον τραγέλαφο, σ αυτό το αδίστακτο Ιονεσκικό σύμπαν,  ο  κ. Στάθης Αγγελόπουλος (του Εμμανουήλ), ο οποίος αφού μολύνθηκε κι έμεινε στην εντατική 13 ημέρες, βγαίνοντας δήλωσε πως προτιμάει να πεθάνει από τον κορονοϊό, παρά να κάνει το εμβόλιο που μπορεί να του δημιουργήσει κάποια… παρενέργεια.

Α και να μην ξεχάσω να σας ενημερώσω, ότι ο  Μπιλ Γκέιτς διατηρούσε στενή επαφή με ορθόδοξο εβραίο αρχιραββίνο και τώρα ασπάζεται το δόγμα που πρεσβεύει εκείνος, δηλαδή τάσσεται υπέρ της μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού, μέσω εμβολίων, τα οποία θα είναι 7 και θα τα χρησιμοποιήσουν οι Σατανάδες πονηρά. Την 7η δόση θα την λένε  “tattoo”,  που σημαίνει “χάραγμα”. Άσε που το αίμα των εμβολιασμένων θα  είναι άχρηστο, ενώ το αίμα των ανεμβολίαστων θα πουλιέται χρυσάφι. Έρχεται πλανητική εκκαθάριση από τον Σόρος, τον Φάουτσι, τον Έπστάιν και πιθανότατα τον Μίστερ Μπιν.  Έλληνες γρηγορείτε, το πειραματικό μπόλι είναι βιολογικό όπλο εξόντωσης..

Άρα; Ζήτω η Αγία Αθανασία του Αιγάλεω, η κυρά μας η μαμή κι όλες οι μάγισσες του Σάλεμ μαζί!

Αίσιον και ευτυχές το 1600!

… συνεχίζεται!

Διαβάστε επίσης:

Φυλαχτείτε! Το νεοtrash επελαύνει

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter