Παραιτήθηκε εν πτήσει προς Αυστραλία ο Διαματάρης!

Παραιτήθηκε εν πτήσει προς Αυστραλία ο Διαματάρης!

Εν πτήσει προς το Σίδνεϊ της Αυστραλίας παραιτήθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης. Η επίσκεψή του στην Αυστραλία ήταν προγραμματισμένη και θα διαρκούσε από τις 5 έως τις 13 Δεκεμβρίου.

Είναι άξιο απορίας πως ο κ. Διαματάρης έφυγε για το ταξίδι αυτό τη στιγμή που είχε ξεσπάσει ο σάλος γύρω από το όνομά του και το ψεύτικο βιογραφικό του και αποφάσισε να παραιτηθεί όταν βρισκόταν μέσα στο αεροπλάνο προς μία άλλη ήπειρο. 

Μία πληροφορία κάνει λόγο ότι συνέχιζε κανονικά το πρόγραμμά του και του ζητήθηκε η παραίτηση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς η κυβέρνηση δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει την κατακραυγή τη στιγμή που βρισκόταν ανάμεσα στην αποτυχία της συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ταγίπ Ερντογάν και στο συνεχιζόμενο θόρυβο από το πτυχίο-μαϊμού του υφυπουργού.

Παραμένει επίσης άγνωστο αν ο πρωθυπουργός θα χρησιμοποιήσει με κάποια ιδιότητα στο μέλλον τον φίλο της οικογένειας, Αντώνη Διαματάρη στις σχέσεις με την ομογένεια.

Πάντως πληροφορίες από την Αυστραλία και τον εκεί ελληνικό Τύπο αναφέρουν πως ο κ. Διαματάρης δεν θα ακολουθήσει το αρχικό του πρόγραμμα, ούτε ανεπίσημα ενώ η Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας ανακοίνωσε πως την Παρασκευή δεν θα πραγματοποιηθεί η επίσημη υποδοχή. 

Η ανάρτηση στο Facebook:

«Με πολύ χαρά και ενθουσιασμό αναχωρούμε εντός ολίγων λεπτών για το Sydney της Αυστραλίας, όπου θα συναντηθούμε με τα αδέρφια μας, θα ακούσουμε τις απόψεις τους και θα τους μεταφέρουμε την αγάπη της Μητέρας Πατρίδας», αναφέρει στην ανάρτησή του στο Facebook

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter