Παρακολουθήσεις: Κατήφεια και αγωνία στην «αυλή» Μητσοτάκη για την αποκάλυψη της λίστας από το Documento

Παρακολουθήσεις: Κατήφεια και αγωνία στην «αυλή» Μητσοτάκη για την αποκάλυψη της λίστας από το Documento

Μεγάλη αναταραχή και φόβος επικρατεί στους ενοίκους του Μεγάρου Μαξίμου στο άκουσμα των αποκαλύψεων του Documento της Κυριακής και της λίστας του Predater Μητσοτάκη. Μετά από ένα εφιαλτικό βράδυ της Παρασκευής, το επιτελείο του πρωθυπουργού αναζητά αγωνιωδώς τη γραμμή άμυνας και απόκρυψης του Κυριάκου Μητσοτάκη, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερα ερωτήματα για το πόσοι ακόμα παρακολουθούνται από το μεγάλο αυτί του πρωθυπουργού.

Στην όψη και μόνο του πρωτοσέλιδου του Documento και της ανάγνωσης μέρους της λίστας παρακολουθήσεων με υπουργούς της κυβέρνησης, στελέχη της αντιπολίτευσης αλλά και άλλους παράγοντες του δημόσιου βίου, στο Μέγαρο Μαξίμου ξενύχτησαν στην αγωνία τους για να καταλήξουν στην τακτική που θα ακολουθήσουν στο τσουνάμι των αποκαλύψεων που έρχονται.

Διαβάστε επίσης -Πανικός στο Μαξίμου από τις αποκαλύψεις του Documento – Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις με τη λίστα της υποκλοπής

Το κλίμα κατήφειας και πανικού διέρρευσε από αργά το βράδυ της Παρασκευής, το οποίο μεγαλώνει όσο οι επερχόμενες αποκαλύψεις της Κυριακής διαδίδονται στο διαδίκτυο, αλλά και -κυρίως- στους πολιτικούς-επιχειρηματικούς κύκλους.

Κατά πληροφορίες, η στάση που προκρίθηκε είναι να επιμείνουν στον τρόπο που αντιμετώπισαν και τα δημοσιεύματα-κόλαφος της περασμένης εβδομάδας στα «Νέα» και στο «Βήμα», που έφεραν τον Γρηγόρη Δημητριάδη στο επίκεντρο της επιχείρησης Predator και τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη μεταξύ των στόχων παρακολούθησης.

Διαβάστε επίσης – Αποκάλυψη: Ποιους, πώς και γιατί παρακολουθούσε το σύστημα Μητσοτάκη – Αυτή την Κυριακή στο Documento

Φωνές εντός του Μεγάρου Μαξίμου υποστήριξαν πως θα πρέπει και οι αποκαλύψεις του Documento να αντιμετωπιστούν με αναφορές για αναπόδεικτα στοιχεία, εικασίες και άλλες βαρύγδουπες δικαιολογίες, υπό τον φόβο να μην νομιμοποιήσουν τις αποκαλύψεις της εφημερίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr όμως, εκτός από την παραπάνω γραμμή άμυνας που φέρεται να επικρατεί, μεταξύ των ενοίκων του πρωθυπουργικού γραφείου, αρκετοί φέρονται να γνώριζαν από τις αρχές της εβδομάδας πως αναμένονται οι αποκαλύψεις μας και τις περίμεναν με φόβο.

Εάν πράγματι ευσταθεί μία τέτοια πληροφορία, πως η επερχόμενη λίστα παρακολουθήσεων του Predator Μητσοτάκη είχε φτάσει στα αυτιά τους, προκαλούνται επιπλέον ερωτήματα. Παρακολουθούνται και άλλοι δημοσιογράφοι από το σύστημα Μητσοτάκη;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter