Παραλήρημα Άδωνη κατά Ράμμου – Προειδοποιεί με κάθειρξη 10 ετών και μιλάει για «εθνική προδοσία»

Παραλήρημα Άδωνη κατά Ράμμου – Προειδοποιεί με κάθειρξη 10 ετών και μιλάει για «εθνική προδοσία»

Σε νέο παραλήρημα με πρωτοφανή επιχειρήματα και νέα χυδαία επίθεση στον Χρήστο Ράμμο επιδόθηκε ο Άδωνης Γεωργιάδης στην απέλπιδα προσπάθειά του να δικαιολογήσει τις υποκλοπές πολιτικών και υψηλόβαθμων ελλήνων στρατιωτικών από την ΕΥΠ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο υπουργός Ανάπτυξης παίρνοντας σβάρνα από το πρωί της Παρασκευής τα ραδιόφωνα και λίγο πριν κορυφωθεί η διαδικασία ψηφοφορίας για την πρόταση δυσπιστίας που είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας πρώτα στον ΣΚΑΙ και κατόπιν στον Real, δεν δίστασε μεταξύ άλλων να αναφέρει ότι ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ έχει αγγίξει τα όρια της προδοσίας.

«Μένω έκπληκτος πώς η κοινή μας γνώμη έχει παρασυρθεί από έναν Τσίπρα και έναν Ράμμο σε μια τόσο λανθασμένη συζήτηση και επικίνδυνη για τα εθνικά μας συμφέροντα. Λέω επικίνδυνη γιατί ο εξευτελισμός της ΕΥΠ δεν είναι χωρίς κόστος για την πατρίδα μας. Είναι χρήσιμη και το απέδειξε στον Έβρο, όταν ο Ερντογάν πήγε να κάνει την εισβολή, περίμενε εκεί η αστυνομία και ο στρατός γιατί είχε προειδοποιηθεί εγκαίρως από την ΕΥΠ. Όταν ο κ. Ράμμος για να ρίξει τον Μητσοτάκη, παραβιάζει τον νόμο και κάνει αυτά που κάνει;» είπε μεταξύ άλλων στον Real ο Άδωνης Γεωργιάδης, συμβάλλοντας περαιτέρω στην στοχοποίηση του προέδρου της ΑΔΑΕ από «γαλάζια» στελέχη.

«Αν η διαδικασία ήταν παράνομη, καλώς ο κ. Ράμμος έκανε όσα έκανε. Εάν όμως τηρήθηκε η διαδικασία, ο κ. Ράμμος έχει παραβιάσει το απόρρητο της ΕΥΠ και αυτό τιμωρείται με κάθειρξη 10 ετών. Αυτό λέει ο νόμος. Βέβαια ο κ. Ράμμος εξαιρείται του νόμου, να μου πείτε οι πρόεδροι ανεξάρτητων αρχών δεν υπακούουν στους νόμους…»  συνέχισε ο Άδωνης Γεωργιάδης, απειλώντας εμμέσως πλην σαφώς τον Χρήστο Ράμμο.

«Είναι προφανές ότι ο κ. Ράμμος έχει, για κάποιους λόγους που εκείνος γνωρίζει, παίξει πολιτικό παιχνίδι, έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια του ρόλου του», δεν δίστασε να προσθέσει ο Άδωνης Γεωργιάδης,

«Ο κ. Ράμμος έχει αγγίξει τα όρια της προδοσίας και όχι μόνο της νομιμότητας» δήλωσε προηγουμένως στον ΣΚΑΪ 100,3 ο ίδιος, για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, επιτιθέμενος στον ίδιο τόνο στον Χρήστο Ράμμο και προχωρώντας στην κυνική διαπίστωση πως «ο υπουργός ανέφερε δε ότι οι μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών υπάρχουν σε όλες τις χώρες για να παρακολουθούν τα τηλέφωνα και στις δημοκρατίες αυτό το αποφασίζει ο νόμος».

Διαβάστε επίσης:

Φυσιολογικές βρίσκει ο Άδωνης τις παρακολουθήσεις γιατί… τις κάνει και ο Ερντογάν (Video)

Κρήτη: Ούτε λέξη ο Μητσοτάκης για τους έξι που παρακολουθούνταν – Στο «στόχαστρο» ο Χρ. Ράμμος (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter