Παραλήρημα Πορτοσάλτε: Γελοιότητες οι υπογραφές για τα Τέμπη (Video)

Παραλήρημα Πορτοσάλτε: Γελοιότητες οι υπογραφές για τα Τέμπη (Video)

«Αυτό που βάζουν την κοινωνία και μαζεύει υπογραφές είναι γελοιότητες. Είναι γελοιότητες πραγματικά. Είναι σαν να ζούμε σε μια δημοκρατία την οποία οι ίδιοι θέλουν να την κάνουν μπανανία», είπε ανερυθρίαστα ο Άρης Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ σχολιάζοντας το ψήφισμα για την τραγωδία στα Τέμπη, στο οποίο περισσότεροι από 1,3 εκατ. πολίτες έχουν βάλει την υπογραφή τους ζητώντας να μπει τέλος στη συγκάλυψη και να ενεργοποιηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών.

Το σκεπτικό του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος με τον εκνευρισμό που παρατηρείται στο Μαξίμου που λαμβάνει τα ηχηρά μηνύματα της κοινωνίας, μέσω υπογραφών αλλά και δημοσκοπήσεων, με τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών να απαντά ξεκάθαρα ότι υπάρχει συγκάλυψη πολιτικών ευθυνών στο έγκλημα των Τεμπών. Όλα αυτά ενώ το Ευρωκοινοβούλιο δεσμεύεται ότι η υπόθεση των Τεμπών θα μείνει ανοιχτή και θα προωθηθεί στις σχετικές Επιτροπές, έπειτα από τη συγκλονιστική ομιλία της Μαρίας Καρυστιανού.

Μάλιστα, ο Άρης Πορτοσάλτε παρατηρεί… «ψύχωση» στην ελληνική κοινή γνώμη σχετικά με την υπόθεση του Κώστα Αχ. Καραμανλή. «Αν η οικογένεια Καραμανλή σέβεται τον ιδρυτή της παρατάξεως. θα έπρεπε η ίδια να δώσει την ευχή της στον νεότερο Κώστα Καραμανλή αποποιούμενος τη βουλευτική του ασυλία να παρουσιαστεί στο δικαστήριο προκειμένου η ελληνική κοινή γνώμη να βγάλει από μέσα της την ψύχωση. Υπάρχει μια ψύχωση. Δεν κρίθηκαν τα Τέμπη στις δύο εκλογές όπως εφάνη. Όπως φαίνεται τώρα το κόστος για την κυβέρνηση είναι μεγαλύτερο τώρα παρά όταν έγινε το δυστύχημα».

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τέμπη: 1,3 εκατ. υπογραφές στο ψήφισμα Καρυστιανού – Πώς μπορείτε να συμμετέχετε

Βουλή: Επεισόδιο στα θεωρεία με συγγενή θύματος την ώρα που μιλούσε ο Μαρκόπουλος

Κίνηση ενοχής η απουσία Μητσοτάκη από την Βουλή – Επικοινωνιακή φιέστα με στρατιωτικά ελικόπτερα

Μπρα ντε φερ Φάμελλου-Βορίδη για το έγκλημα των Τεμπών: «Αντέχετε να πάει απευθείας στη δικαιοσύνη ο Καραμανλής;»

Έγκλημα Τέμπη: Ο αδερφός του αδικοχαμένου Βάιου Βλάχου ξεσκεπάζει Μαρινάκη για το μπάζωμα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter