Παρεμβάσεις πολιτών και στο facebook του Κυριάκου Μητσοτάκη για Κουφοντίνα

Παρεμβάσεις πολιτών και στο facebook του Κυριάκου Μητσοτάκη για Κουφοντίνα

Μετά το προφίλ της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, σειρά είχε εκείνο του πρωθυπουργού να δεχθεί εκατοντάδες μηνύματα πολιτών που ζητούσαν την άμεση παρέμβαση του για την υπόθεση του Δημήτρη Κουφοντίνα, ούτως ώστε να μην καταγραφεί ο πρώτος θάνατος απεργού πείνας και δίψας στην Ελλάδα.

Η πιο πρόσφατη ανάρτηση που έγινε στη σελίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο facebook έχει γεμίσει τις τελευταίες ώρες με παρεμβάσεις πολιτών που ζητούν, έστω και την ύστατη ώρα, παρέμβαση ούτως ώστε να εισακουστεί το αίτημα του απεργού πείνας και δίψας, Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι για όλους», «Κάντε την ύστατη στιγμή παρέμβαση, η Δημοκρατία δεν εκδικείται», «Να μην υπάρξει νεκρός πείνας και δίψας. Να νικήσει η ζωή», «Μια Δημοκρατία δε μπορεί να εκδικείται τους πολιτικούς της αντιπάλους», είναι μερικά από τα σχόλια που αναρτήθηκαν στο facebook page του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Μαζικές παρεμβάσεις και διαμαρτυρίες στο προφίλ της Κ. Σακελλαροπούλου

Εκατοντάδες είναι και τα μηνύματα υπέρ του αιτήματος του Δημήτρη Κουφοντίνα και στη σελίδα της Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Παράλληλα, δεν έχουν λείψει και οι διαμαρτυρίες τόσο για λογοκρισία μέσω της διαγραφής σχολίων όσο και για την αφαίρεσή τους από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Νίκου Σαραντάκου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter