Παρέμβαση Τσίπρα: Ζητά όλα τα έγγραφα διαπραγμάτευσης δημοσίου – ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Παρέμβαση Τσίπρα: Ζητά όλα τα έγγραφα διαπραγμάτευσης δημοσίου – ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Όλα τα έγγραφα διαπραγμάτευσης δημοσίου – ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητά με Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Γ. Γεραπετρίτη, σύσσωμη η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. με πρώτο υπογράφοντα τον Αλ. Τσίπρα.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στα Τέμπη: Στην Επιτροπή Θεσμών φέρνει τον «εξαφανισμένο» Καραμανλή ο ΣΥΡΙΖΑ

Συγκεκριμένα, ζητούν προσχέδια και σχέδια συμβάσεων, πρακτικά από τις συναντήσεις, αλληλογραφία, έγγραφα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επιστολές και κάθε τι άλλο που αφορά τις διαπραγματεύσεις των δύο μερών, οι οποίες μεσολάβησαν από την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας τον Απρίλιο του 2019 έως και την υπογεγραμμένη σύμβαση ΥΔΥ 2022 που κυρώθηκε στη βουλή τον Ιούλιο του 2022, συμπεριλαμβανομένου και του προσχεδίου της νέας σύμβασης ΥΔΥ που έχει δει πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

Επικαλούμενοι δε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, όπως της «Εφημερίδας των Συντακτών» και της εφημερίδας «Δημοκρατία», τονίζουν πως «φτερά» είχε κάνει και η δέσμευση εκ μέρους του ελληνικού δημοσίου για την εκτέλεση και θέση σε λειτουργία μια σειράς έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη ή προγραμματίζεται να εκτελεστούν.

Επιπλέον, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θέτουν στον κ. Γεραπετρίτη μια σειρά από ερωτήματα για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν.

Η ΑΚΕ:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter