Παρούσα η Yokohama στο WTCR της Πορτογαλίας

Παρούσα η Yokohama στο WTCR της Πορτογαλίας

H Πορτογαλία συγκέντρωσε τα βλέμματα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού, εκεί όπου η Yokohama αποτέλεσε τον αποκλειστικό προμηθευτή ελαστικών της διοργάνωσης.

Ο Tiago Monteiro ήταν ο ήρωας του συγκεκριμένου αγώνα στην Πορτογαλία, μετά από μια συναισθηματικά φορτισμένη νίκη στο WTCR – FIA World Touring Car Cup, στην πατρίδα του, στο Vila Real.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Monteiro, παρά τους σοβαρούς τραυματισμούς που υπέστη στο κεφάλι και στον αυχένα τον Σεπτέμβριο του 2017, έπειτα από μια συντριβή του αυτοκινήτου του κατά τη διάρκεια δοκιμών , έχει επανακάμψει στην αγωνιστική δράση, μετά από επίπονη σκληρή μάχη.

Ο Monteiro πήρε το προβάδισμα στην Πορτογαλία, όταν ο Attila Tassi της KCMG, αντιμετώπισε πρόβλημα με τα μπουζί, καταφέρνοντας να κρατήσει το ρυθμό μέχρι το τέλος. Είναι η πρώτη του νίκη έπειτα από δύο χρόνια, όπου είχε θριαμβεύσει στην Ουγγαρία.

Επόμενος σταθμός για το WTCR είναι το Ningbo της Κίνας, όπου στις 13-14 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει ο πρώτος αγώνας για τον Ασιατικό γύρο. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter