Παρουσιάστηκαν οι νέες εκδόσεις του Fiat 500

Παρουσιάστηκαν οι νέες εκδόσεις του Fiat 500

Τις δύο νέες ειδικές εκδόσεις του Fiat 500, Star και Rockstar παρουσίασε στο Centro Stile FCA στο Τορίνο ο επικεφαλής των Fiat και Abarth για την περιοχή ΕΜΕΑ, Λούκα Ναπολιτάνο.

Αξίζει να τονιστεί πως το 2007, στον ίδιο ακριβώς χώρο, πραγματοποιήθηκε η αναβίωση του Fiat 500.

Την περασμένη χρονιά το μοντέλο σημείωσε νέο ρεκόρ ετήσιων πωλήσεων με σχεδόν 194.000 μονάδες. Το μερίδιο, δίχως να υπολογιστεί η ιταλική αγορά, ανέρχεται στο 16%, ενώ οι ειδικές εκδόσεις του είναι πάνω από 30.

Πλέον, με τις Star και Rockstar, κατευθύνουν τους πελάτες στην πολυτέλεια και τον σπορ χαρακτήρα αντίστοιχα. Κοινό χαρακτηριστικό αποτελεί η προηγμένη τεχνολογία και οι σύγχρονες λύσεις συνδεσιμότητας μέσω του συστήματος πολυμέσων Uconnect 7 HD LIVE, που έχει συμβατότητα με τα Apple CarPlay και Android Auto.

Μέχρι σήμερα το μοντέλο έχει παραχθεί σε περισσότερες από 40 αποχρώσεις, οι μισές εκ των οποίων δημιουργήθηκαν για αυτό ακριβώς το μοντέλο. Στο εσωτερικό από εκεί και πέρα, ξεχωρίζουν τα υψηλής ποιότητας υλικά, η αίσθησή τους και η αντοχή. Τεχνολογία και στιλ συνδυάζονται αρμονικά, όπως στις περιπτώσεις των Star και Rockstar.

Πηγή: FCA

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter