ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κρύβει την αλήθεια για τις παρακολουθήσεις Κύρτσου και Τέλλογλου

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κρύβει την αλήθεια για τις παρακολουθήσεις Κύρτσου και Τέλλογλου

Ευθεία επίθεση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου και την κυβέρνηση Μητσοτάκη εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ, στο φόντο στο φόντο των συνταρακτικών αποκαλύψεων του Euractiv ότι την έρευνα της ΑΔΑΕ σχετικά με την παρακολούθηση του ανεξάρτητου ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου, καθώς και αυτήν του δημοσιογράφου Τάσου Τέλλογλου επιχείρησε να παρεμποδίσει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος.

«Αντί να επαναλαμβάνει, όμως, τα ίδια πολιτικάντικα επιχειρήματα, τον καλούμε να πάρει θέση δημόσια για τη φερόμενη παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου, στην έρευνα που διεξήγαγε η ΑΔΑΕ μετά τα αιτήματα του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου και του δημοσιογράφου Τάσου Τέλλογλου» επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ αναφερόμενο στον Γιάννη Οικονόμου.

Είχε προηγηθεί η επίθεση του Γιάννη Οικονόμου στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη, στον οποίο καταλόγισε «πρωτοφανή πολιτική τρικυμία» σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του και κατηγορώντας τον Νίκο Ανδρουλάκη πως βρίσκεται σε τροχιά συμπόρευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ η οποία μάλιστα «εξελίσσεται ταχύτατα και κλιμακώνεται».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ:

Είναι πράγματι φιλότιμη η προσπάθεια του Κυβερνητικού Εκπροσώπου να βαφτίσει το ψάρι κρέας και να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.

Αντί να επαναλαμβάνει, όμως, τα ίδια πολιτικάντικα επιχειρήματα, τον καλούμε να πάρει θέση δημόσια για τη φερόμενη παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου, στην έρευνα που διεξήγαγε η ΑΔΑΕ μετά τα αιτήματα του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου και του δημοσιογράφου Τάσου Τέλλογλου.

Ο κ. Μητσοτάκης πιστός στα χνάρια του προκατόχου του χρησιμοποιεί τους “αρμούς της εξουσίας” για να κρύψει την αλήθεια.

Διαβάστε επίσης:

Δήλωση στο documentonews.gr: Ο Ντογιάκος υποστηρίζει ότι εξέφρασε απλώς μια άποψη – Μιλούσε με την ΕΥΠ για ανταλλαγή νομικών απόψεων!

Κύρτσος στο documentonews.gr για την επιβεβαίωση της παρακολούθησής του: «Χουντική η συμπεριφορά Μητσοτάκη»

Αντώναρος: Να αποφασίσει ο Ντογιάκος – Είναι με το νόμο ή με τους κρατούντες;

Ανδρουλάκης: Το Μαξίμου καθοδηγούσε την Καϊλή για να συγκαλύψει τις υποκλοπές (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter