ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί σκοτεινές και παρακρατικές μεθόδους στο σκάνδαλο υποκλοπών

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί σκοτεινές και παρακρατικές μεθόδους στο σκάνδαλο υποκλοπών

«Πυρά» προς την κυβέρνηση και τις διαρροές της εξαπολύει σε νέα του ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σχετικά με το θέμα των παρακολουθήσεων των τηλεφώνων του αρχηγού του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη.

Όπως επισημαίνει η Χαριλάου Τρικούπη στην ανακοίνωσή της «συνεχίζεται η άθλια προπαγάνδα από την Κυβέρνηση της ΝΔ σε βάρος των δημοκρατικών θεσμών», αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «ενώ η Εισαγγελέας επικαλείται το νόμο για το απόρρητο της διαδικασίας, η Κυβέρνηση διαρρέει πληροφορίες για Αρμενίους, Ουκρανούς και Κινέζους. Τους διαψεύδει ο πρέσβης της Αρμενίας αλλά συνεχίζουν να χρησιμοποιούν σκοτεινές και παρακρατικές μεθόδους».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Συνεχίζεται η άθλια προπαγάνδα από την Κυβέρνηση της ΝΔ σε βάρος των δημοκρατικών θεσμών.

Ενώ η Εισαγγελέας επικαλείται το νόμο για το απόρρητο της διαδικασίας, η Κυβέρνηση διαρρέει πληροφορίες για Αρμενίους, Ουκρανούς και Κινέζους. Τους διαψεύδει ο πρέσβης της Αρμενίας αλλά συνεχίζουν να χρησιμοποιούν σκοτεινές και παρακρατικές μεθόδους.

Ζητάμε οι αρμόδιοι Υπουργοί, ο κ. Κοντολέων και ο νέος Διοικητής της ΕΥΠ κ.Δεμίρης να προσέλθουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας την επόμενη εβδομάδα και να πουν όλη την αλήθεια.

Καλούμε την ελληνική Δικαιοσύνη να ερευνήσει άμεσα όλες τις αποκαλύψεις.

Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια.

Αποδεικνύεται στην πράξη ότι η Κυβέρνηση των Άριστων του κ. Μητσοτάκη είναι μια κυβέρνηση επικίνδυνη.

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα εγγυηθεί την εύρυθμη λειτουργία της Δημοκρατίας.

Δεν θα εργαλειοποιήσει με επικοινωνιακούς όρους θέματα που αφορούν τον πυρήνα της λειτουργίας του πολιτεύματος, όπως κάνει η ΝΔ και όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Όλα στο φως.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter