ΠΑΣΟΚ: «Ο δικηγόρος του Κασιδιάρη στηρίζει ΝΔ» – Επίθεση και σε Βελόπουλο

ΠΑΣΟΚ: «Ο δικηγόρος του Κασιδιάρη στηρίζει ΝΔ» – Επίθεση και σε Βελόπουλο
Θανάσης Γλαβίνας (EUROKINISSI)

Τη σφοδρή αντίδραση του ΠΑΣΟΚ έχουν προκαλέσει τα όσα είπαν στην ολομέλεια της Βουλής οι Χάρης Κατσιβαρδάς και Κυριάκος Βελόπουλος. «Η “δεξιά πολυκατοικία” συμπληρώνεται πλήρως με τον ακροδεξιό της όροφο» αναφέρει ο εκπρόσωπος τύπου της Χαριλάου Τρικούπη, Θανάσης Γλαβίνας.

Στηρίζει ΝΔ ο Κατσιβαρδάς

Ο ανεξάρτητος (προερχόμενος από τους Σπαρτιάτες) βουλευτής Χάρης Κατσιβαρδάς, έκανε γνωστό ότι θα καταψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας: «Δεν θα συμβάλει σε απολύτως τίποτα, τη στιγμή στην οποία θεωρώ ότι η πατρίδα χρειάζεται μια ισχυρή κυβέρνηση» είπε, τονίζοντας πως η ΝΔ έχει «νωπή εντολή».

«Παρατήρησα τα κόμματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συλλήβδην της Αριστεράς να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους και να επιχειρούν υπό τα δικά τους κομματικά οματογυάλια κατ’ ουσίαν να σφετεριστούν και να οικειοποιηθούν τον ανθρώπινο πόνο» υποστήριξε στη συνέχεια…

Διαβάστε σχετικά: Βουλή: Πρώην «Σπαρτιάτης» κλείνει (και πάλι) το μάτι στη ΝΔ

«Η ΝΔ κερδίζει έξι μήνες…»

Ο Κυριάκος Βελόπουλος εξαπέλυσε επίθεση στον Νίκο Ανδρουλάκη, λέγοντας ότι «δημοκρατικό τόξο είναι να μπορείς να λες: Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και όχι να ψηφίζεις αντιλαϊκά, αντεθνικά, αντιχριστιανικά μέτρα».

Επίσης, κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι δεν θέλει πραγματικά την «πτώση της ΝΔ» καθώς, όπως είπε, η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε, «είναι πρόταση συσπείρωσης και όχι ανατροπής της ΝΔ».

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Βελόπουλο, η ΝΔ «κερδίζει έξι μήνες ανενόχλητης παραμονής στην εξουσία, για να μην μπορεί να κατατεθεί πρόταση δυσπιστίας για τα μνημόνια της συμφωνίας των Πρεσπών και την εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο».

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης προανήγγειλε ότι το κόμμα του θα υπερψηφίσει…

Αναλυτικά η δήλωση του Θανάση Γλαβίνα:

«Τη στήριξη του στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε σήμερα στη Βουλή ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών και δικηγόρος του καταδικασμένου Χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη, Χ. Κατσιβαρδάς.

Ανάλογη στάση είχε κρατήσει και εκλεγμένος με τη Χρυσή Αυγή νυν ευρωβουλευτής, καταψηφίζοντας το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την υποβάθμιση του κράτους δικαίου και της ελευθερίας του τύπου στη χώρα μας λίγες εβδομάδες πριν.

Μαζί τους και ο πάντα πρόθυμος, κ. Βελόπουλος, ο οποίος λίγους μήνες μετά το δώρο του στη Νέα Δημοκρατία για την άλωση της ΑΔΑΕ και το ξέπλυμα της υπόθεσης των υποκλοπών, στρέφεται κατά της πρότασης δυσπιστίας και του ΠΑΣΟΚ, που είχε τη πρωτοβουλία.

Το παζλ ολοκληρώνεται. Η “δεξιά πολυκατοικία” συμπληρώνεται πλήρως με τον ακροδεξιό της όροφο».

Διαβάστε επίσης:

ΝΔ: Έντονο παρασκήνιο και… φωτιά στα τηλέφωνα για την ομιλία Καραμανλή

Φλωρίδης στην πρόταση δυσπιστίας: «Για τα μπάζα όσοι μιλούν για μπάζωμα»

«Πυρά» από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για τη μονταζιέρα του Μαξίμου – Τα έξι ερωτήματα και η επίθεση σε Φλωρίδη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter