Πατέρας Ελένης Τοπαλούδη: «Είδα» την Ελένη να κάθεται δίπλα στην έδρα της εισαγγελέως

Πατέρας Ελένης Τοπαλούδη: «Είδα» την Ελένη να κάθεται δίπλα στην έδρα της εισαγγελέως

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν την Πέμπτη στη δίκη για την υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη κατά την αγόρευση εισαγγελέως. 

Η εισαγγελέας που ήταν καταπέλτης για τους δύο κατηγορούμενους χαρακτηρίζοντάς τους ως «άθλια υποκείμενα» που «θα βίαζαν την Ελένη και νεκρή», συγκίνησε τους παρευρισκόμενους για τα όσα είπε για το 21χρονο θύμα.

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Ιωάννης μίλησε στον ΑΝΤ1 για τα όσα είπε η εισαγγελέας η οποία όπως είπε συγκινήθηκε και εκείνη. 

«Φτάνουμε πλέον στην τελική ευθεία της δικαστικής διαδικασίας, αλλά εμείς έχουμε να διανύσουμε έναν βασανιστικό ψυχολογικό Γολγοθά μέχρι να πεθάνουμε. Για όλους μας, όπως για κάθε γονιό – που απεύχομαι κανένας να βρεθεί σε αυτή τη θέση – είναι μια επώδυνη διαδικασία. Όταν ξεκίνησε η διαδικασία στις 13 Γενάρη, καταθέσαμε αλήθειες και δώσαμε κατάθεση ψυχής. Σε όλη αυτή τη διάρκεια υπήρχαν άνθρωποι που είπαν ψέματα και για αυτό θα ακολουθηθούν όλες οι ποινικές διαδικασίες», ανέφερε.

«Η κυρία εισαγγελέας είπε – και συγκινήθηκε όταν το είπε – ότι σε όλο αυτό το διάστημα ήταν κοντά στην Ελένη. Εκείνη τη στιγμή είδα την Ελένη να κάθεται δίπλα στην έδρα της εισαγγελέως», πρόσθεσε. Όσον αφορά για το ξέσπασμα που είχε η σύζυγός του προς του κατηγορούμενους, είπε χαρακτηριστικά πως:

«Η μάνα είναι μάνα και στα ξεσπάσματά της πρέπει να στεκόμαστε βουβοί και με σεβασμό».

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη άκουγε με κάθε λεπτομέρεια τα όσα έλεγε η εισαγγελέας και μόλις τελείωσε τη χθεσινή διαδικασία, πλησίασε την έδρα συγκινημένος και ο ίδιος και πρόσφερε ένα τριαντάφυλλο στην εισαγγελέα, ευχαριστώντας της για τα όσα είπε για την κόρη τους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter