Παθογένεια η μη ύπαρξη ιδιωτικών πανεπιστημίων κατά… Μητσοτάκη

Παθογένεια η μη ύπαρξη ιδιωτικών πανεπιστημίων κατά… Μητσοτάκη

Στην Εθνική Συνδιάσκεψη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας για το νομοσχέδιο για την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων, αλλά και για να συσπειρώσει τη γαλάζια παράταξη εν όψει των ευρωεκλογών.

Συγκεκριμένα, απευθυνόμενος στα μέλη της φοιτητικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι «την επόμενη Παρασκευή ψηφίζεται το ελεύθερο πανεπιστήμιο, που εσείς σχεδιάσατε από το 1987. Η ΔΑΠ βλέπει σήμερα να δικαιώνονται οι αγώνες της».

Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι είναι υποκριτική η στάση του Στέφανου Κασσελάκη για τα μη κρατικά πανεπιστήμια, ενώ για την στάση του Ανδρουλάκη σημείωσε ότι είναι «κατόρθωμα» το πως κατάφερε να πάρει πίσω την αρχική του θέση».

Επίθεση στη αντιπολίτευση

Επίσης, τη στιγμή που υπάρχει τεράστια συζήτηση για την διαδικασία του μπαζώματος του σημείου της τραγωδίας στα Τέμπη και εκατομμύρια πολίτες υπογράψουν ψήφισμα που ζητά δικαιοσύνη, ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τα κόμματα της προοδευτικής αντιπολίτευσης για εργαλειοποίηση του ανθρώπινου πόνου.

Τέλος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε μήνυμα συσπείρωσης στην τοποθέτηση σου, καθώς όπως είπε «στις ευρωεκλογές έχουμε μία κρίσιμη αναμέτρηση. Εάν η Ελλάδα θα είναι σταθερή και εάν η φωνή της παράταξής μας θα είναι δυνατή στα κέντρα των Βρεξελλών». Μάλιστα, φωτογραφίζοντας τον Στέφανο Κασσελάκη σημείωσε ότι «άλλοι διαφημίζουν τη νεανικότητά τους σαν προνόμιο, αλλά εμείς είμαστε οι πραγματικά νέοι».

Διαβάστε επίσης: Καρφιά Σαμαρά κατά Μητσοτάκη: «Γιατί ζητάς τη συναίνεση; – Μυρίζει πρόθεση συνθηκολόγησης»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter