«Πατρινός» ο Μαυροκεφαλίδης

«Πατρινός» ο Μαυροκεφαλίδης

Στον Προμηθέα Πάτρας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους παίκτες στο πρωτάθλημα της Basket League με τη φανέλα του Ιωνικού Νίκαιας (19,7 πόντοι μ.ο.).

Ο 35χρονος φόργουορντ, που αγωνίστηκε με την Εθνική Ανδρών στο Ευρωμπάσκετ του 2011, έπαιξε στον Ιωνικό ακόμα και όταν αυτός αγωνιζόταν στην Α2, τον Νοέμβριο του 2018.

«Ο Λουκάς θα μείνει στην ιστορία του Ιωνικού Νικαίας με ξεχωριστή θέση στις πιο χρυσές της σελίδες. Αποχωρεί παραμένοντας όμως αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας μας. Εις το επανιδείν, Λουκά», αναγράφεται μεταξύ άλλων στην αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση των Νικαιωτών.

Ο Προμηθέας έχει προκριθεί στο φάιναλ-φορ του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ συνεχίζει την πορεία του και στους 16 του Eurocup. Πρόσφατα αποχαιρέτησε τον Γιώργο Μπόγρη, ο οποίος επέστρεψε στην Ισπανία για να αγωνιστεί ξανά στην Τενερίφη.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Documentonews.gr και στον Κωνσταντίνο Χαλκιαδάκη τον περασμένο Μάιο, ως παίκτης του Ιωνικού αλλά και τη μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στο Documento, στον Νίκο Παπαδογιάννη, τον Απρίλιο του 2017, όταν αγωνιζόταν στην ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Μαυροκεφαλίδης: Στην Ελλάδα χρειαζόμαστε μία ατομική βόμβα να εξαφανίσει ό,τι υπάρχει

Διαβάστε επίσης: Λουκάς Μαυροκεφαλίδης: «Γιαννάκης στην Εθνική, γράψ’ το με κεφαλαία»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter