Πάτσης: Καμιά εξήγηση για το Πόθεν Έσχες, απειλές κατά του Documento

Πάτσης: Καμιά εξήγηση για το Πόθεν Έσχες, απειλές κατά του Documento

Είναι εντυπωσιακό πως ο κύριος Πάτσης, αντί να απαντήσει όπως όφειλε στις ερωτήσεις του Documento για τη δήλωση Πόθεν Έσχες του, εμφανίζεται μετά το δημοσίευμα να δίνει απάντηση απειλών εναντίον μας.

Ο βουλευτής της ΝΔ δεν έχει δηλώσει πέντε εταιρείες στο πόθεν έσχες και επένδυση ενός εκατομμυρίου, αλλά ούτε τώρα δινει μια εξήγηση. Απειλεί ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, κατά την συνήθη τακτική όσων δεν έχουν απαντήσεις και γι αυτό καταφεύγουν στο γνωστό “έχω προσφύγει στη Δικαιοσύνη”. Για να πει τι ; Ότι δεν έχει ξεχάσει να δηλώσει εταιρείες; Περιμένουμε λοιπόν να κάνει μήνυση, αγωγή ή ο, τι άλλο θέλει. Εν τω μεταξύ όμως εμείς θα καταθέσουμε τα στοιχεία στον Εισαγγελέα και την Επιτροπή Πόθεν Εσχες. Και φυσικά θα συνεχίσουμε την έρευνα.

Διαβάστε σχετικά: 

Ανδρέας Πάτσης: Διάτρητο το πόθεν έσχες του βουλευτή της ΝΔ

Ανδρέας Πάτσης: Η Horselord, η Παγκρήτια και το «παγωμένο» εκατομμύριο

Η απάντηση Πάτση

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Πάτσης, μετά το δημοσίευμα του Documento προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, που αφορά στο πρόσωπο μου, επιχειρεί χωρίς καμία τεκμηρίωση να με συκοφαντήσει και να σπιλώσει την επαγγελματική και πολιτική διαδρομή μου. Ο σκοπός του υποτιθέμενου ρεπορτάζ είναι – κατά την προσφιλή τακτική του εντύπου – να πετάξει λάσπη στον ανεμιστήρα και να δημιουργήσει, ανεπιτυχώς βεβαίως, εντυπώσεις. Η στοχοποίηση μου από τον κ. Βαξεβάνη αποτελεί τίτλο τιμής και για μένα αλλά και πυξίδα πως βρίσκομαι στον σωστό δρόμο. Είναι αυτονόητο πως θα προσφύγω στην ελληνική δικαιοσύνη, από όπου ο κ. Βαξεβάνης θα πάρει και τις απαντήσεις που αναζητά».

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter