Πέδρο Μαρτίνς: «Πιστεύω στους παίκτες μου»

Πέδρο Μαρτίνς: «Πιστεύω στους παίκτες μου»

O Ολυμπιακός ισοπέδωσε την ΑΕΚ (4-1), αν και έχανε 1-0 στο ημίχρονο, και ο προπονητής του Πέδρο Μαρτίνς είπε στις δηλώσεις του για το τι άλλαξε στην ανάπαυλα του αγώνα:

«Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε καλά. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, μας δημιούργησε προβλήματα. Είχαμε δεχτεί και το γκολ. Μέσα στα αποδυτήρια είπα στους παίκτες μου ότι πιστεύω στις δυνατότητες τους κι αυτό που παρουσιάζουμε δεν είναι η εικόνα μας. Τους ζήτησα να παίξουμε πιο άμεσο ποδόσφαιρο. Και να δείξουμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε. Αυτό κάναμε και δείξαμε τι έπρεπε να έχουμε κάνει από την αρχή».

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με την ίδια ενδεκάδα που έπαιξε κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου την περασμένη Πέμπτη και ο προπονητής του υποστήριξε ότι «πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μου. Δεν είναι εύκολο να έχεις τόσο σημαντικά παιχνίδια κάθε τρεις μέρες. Την Πέμπτη παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε ένα θετικό αποτέλεσμα κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και ένα κακό δεύτερο μέρος. Ήθελα να δείξω ότι πιστεύω στους παίκτες μου».

Ο Μαρτίνς είπε επίσης ότι αφιερώνει τη νίκη «στους φιλάθλους μας που ήταν στο πλευρό μας και μας υποστήριζαν ακόμα και στο πρώτο μέρος που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο, δεν είμαστε αρκετά καλά αλλά ο κόσμος είναι δίπλα μας».

Χιμένεθ: Στο β’ ημίχρονο δεν μπορούσαμε να χωρέσουμε στα παπούτσια μας

Ο Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε στην κάμερα της NOVA ότι «για να μπορέσουμε να παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο θα έπρεπε να δώσουμε τα πάντα. Στο πρώτο μέρος παίξαμε σαν πρωταθλητές και στο δεύτερο δεν μπορούσαμε να χωρέσουμε στα παπούτσια μας, δεν είχαμε ένταση».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter