«Πέφτουν οι τόνοι στον ΣΥΡΙΖΑ» λένε τα ΜΜΕ – Καιρός να μάθουμε τι πράττει ο Μητσοτάκης

«Πέφτουν οι τόνοι στον ΣΥΡΙΖΑ» λένε τα ΜΜΕ – Καιρός να μάθουμε τι πράττει ο Μητσοτάκης

Πέφτουν οι τόνοι στον ΣΥΡΙΖΑ λένε τα κανάλια και αναρωτιόμαστε τώρα με τι θα ασχολούνται για να αλλάξουν την ατζέντα και να τραβήξουν την προσοχή από «το έργα και ημέρες της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Γιατί καλά το είχαν δέσει το σήριαλ με τις προσκλήσεις όλων των διαφωνούντων προσπαθώντας να εμβολίσουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με διπλό στόχο: Τη διάλυσή του, την απαξίωση και την επίθεση στο νέο «πρόσωπο» και ταυτόχρονα να αφήσουν ελεύθερο το νεοφιλελεύθερο σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όχι ότι δεν υπήρχε καπνός. Αλλά τόσα κόμματα πέρασαν από τρικυμίες χωρίς να διαλυθούν. Ακόμα και η Ντόρα Μπακογιάννη δικό της κόμμα είχε κάνει!

Εξάλλου ένα κομμάτι του θορύβου ήταν και αποτέλεσμα της υπερέκθεσης. Άτομα που δεν καλούσαν ως εκείνη τη στιγμή έφτιαξαν στασίδια στα κανάλια.

Αλλά και τον Στέφανο τον χρέωσαν με προώθηση προφίλ που ξένισε τα ελληνικά «δεδομένα».

Όχι πως τα ελληνικά δεδομένα ήταν και το καλύτερο, αλλά ήταν τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι που έτρεχαν πίσω από τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να φωτογραφίσουν το γυμναστήριο, τον σύντροφο το σκυλί. Μια οικογένεια που δεν είχαμε συνηθίσει αλλά δεν θα έπρεπε να μας κάνει εντύπωση αν ζούσαμε στο 2023.

Ο ίδιος δεν το ζήτησε. Οι άλλοι έκαναν το προφίλ του. Όταν έπρεπε ο λόγος ήταν σαφής, όπως στον ΣΕΒ (ναι στο ΣΕΒ) αλλά και στο Economist.

Ακόμα και ο γάμος που κατηγορήθηκε πως τα παράτησε για να φύγει. Μα αυτός προφανώς είχε οριστεί μήνες πριν, πέραν του ότι ψήφισε πρώτα και έφυγε.

Και για πείτε, πόσοι Έλληνες πολιτικοί πέραν των συντηρητικών είχαν ποτέ πρόσβαση στην Oμογένεια;

Ε, πήγε ο Στέφανος. Το να δεις Έλληνα πολιτικό πέραν των συντηρητικών να έχει δεσμούς με τους ομογενείς, ήταν ως χθες ανέκδοτο! Αυτό ήταν το άλλο κόλπο του Μητσοτάκη για να αλλοιώσει υπέρ των συντηρητικών το εκλογικό αποτέλεσμα.

Μπορεί ο καθένας να διαφωνεί με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ή με το προφίλ του Κασσελάκη.

Μόνον που τώρα που φαίνεται πως βρίσκεται ένα modus vivendi εντός του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης («φαίνεται» λέμε), τι θα βρούν να προβάλουν τα κανάλια;

Γιατί το να προβάλουν την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη, κομματάκι δύσκολο!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter