Πειραιάς: «Nιώσαμε ότι έπεσε η πολυκατοικία» – Μαρτυρίες για την ισχυρή έκρηξη (Video)

Πειραιάς: «Nιώσαμε ότι έπεσε η πολυκατοικία» – Μαρτυρίες για την ισχυρή έκρηξη (Video)
Screenshot: Mega

Σοκαρισμένοι είναι οι ένοικοι των πολυκατοικιών επί της οδού Ομηρίδου Σκυλίτση στον Πειραιά, μετά την ισχυρή έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε χώρο στάθμευσης δίπλα από πρατήριο καυσίμων.

Οι πρώτες μαρτυρίες μιλούν για εκκωφαντικό θόρυβο αλλά και αρκετές υλικές ζημιές σε τζαμαρίες, εισόδους πολυκατοικιών και σταθμευμένα οχήματα.

«Εγώ μένω ακριβώς δίπλα από το βενζινάδικο. Μέσα σε δευτερόλεπτα μία τεράστια έκρηξη, δεν καταλάβαμε τι γίνεται. Νιώθαμε ότι πέφτει η πολυκατοικία. Δεν είχαμε ακούσει καν τις τζαμαρίες μας να πέφτουνε. Ολες μας οι τζαμαρίες από την πλευρά που βλέπει η Σκυλίτση έσπασαν. Εγώ μένω στον 6ο όροφο. Γκρεμιστήκανε όλα. Ήταν τεράστιο το σοκ», δήλωσε ένοικος πολυκατοικίας στο Open TV.

«Πεταχτήκαμε πάνω, δεν μπορούσαμε να πάρουμε ανάσα»

Ο κ. Γιώργος, ένοικος σε διαμέρισμα πολυκατοικίας απέναντι από το πρατήριο καυσίμων, περιέγραψε στην ΕΡΤ τη στιγμή της έκρηξης.

«Ηταν γύρω στις 03: 20. Κοιμόμασταν στο σπίτι μας εγώ και η οικογένειά μου. Ξαφνικά ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος τρομερής δύναμης. Πεταχτήκαμε πάνω, βγήκαμε στο μπαλκόνι να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει. Από το βενζινάδικο έβγαινε ένας άσπρος καπνός. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι έγινε. Εκείνο που φανταστήκαμε περισσότερο ότι επειδή είναι και το φυσικό αέριο μήπως έγινε κάτι με αυτό. Δεν μπορούσαμε να πάρουμε ανάσα. Σπάσανε οι τζαμαρίες όλων των πολυκατοικιών από κάτω[…] Και μάλιστα το ωστικό κύμα ήταν τόσο μεγάλο που έχει φτάσει και σε ένα κομμωτήριο που είναι κάτω στη δεξιά πλευρά που έχει σχεδόν διαλυθεί και αυτό. Εμείς βέβαια δεν ξέραμε αν ήταν βόμβα ή οτιδήποτε άλλο. Μετά πληροφορηθήκαμε τι είχε γίνει, αλλά ευτυχώς δεν είχαμε θύματα».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter