Πειραιάς: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου – Ο εντοπισμός του 31χρονου αστυνομικού

Πειραιάς: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου – Ο εντοπισμός του 31χρονου αστυνομικού

Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου στην οδό Νεωρίων στο Πασαλιμάνι στον Πειραιά που στοίχισε τη ζωή στον 31χρονο αστυνομικό, ήρθε στο φως της δημοσιότητας καταγράφοντας τις δραματικές στιγμές που επικράτησαν στο σημείο.

Στο βίντεο του STAR, απεικονίζονται οι αγωνιώδεις κινήσεις των πρώτων πυροσβεστών που επιχείρησαν στο σημείο.

Αυτόπτες μάρτυρες έλεγαν στους πυροσβέστες ότι μέσα στο φορτηγό πήδηξε για να σωθεί ένας άνδρας. Αυτός ήταν ο ο νεαρός αστυνομικός. Τότε, ένας σκαρφάλωσε στο φορτηγό, όπως και οι συνάδελφοί του, ενώ άνδρες και γυναίκες του ΕΚΑΒ έτρεξαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στους υπόλοιπους τραυματίες.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, τη μοιραία στιγμή, λίγο μετά τις 9 το πρωί, ο άνδρας βρισκόταν εντός του οχήματος το οποίο καταπλακώθηκε από δομικά υλικά με αποτέλεσμα ο 31χρονος να ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις του.

 

Λίγα λεπτά μετά, οι άνδρες της ΕΜΑΚ εντόπισαν τον Αγαθάγγελο μέσα στην καρότσα του φορτηγού και με ένα τρυπάνι προσπάθησαν να σπάσουν το τσιμέντο για να τον απεγκλωβίσουν, όμως ήταν πλέον αργά.

Συνελήφθη ο εργολάβος

Οι Αρχές πραγματοποιούν έρευνες για να διαπιστώσουν τους λόγους για τους οποίους κατέρρευσε τμήμα του διώροφου κτιρίου, κατασκευής 1958. Συγκεκριμένα, οι έρευνες προσανατολίζονται στο είδος των εργασιών που προηγήθηκαν της κατάρρευσης αλλά και τι πρόβλεψη υπήρχε για την ασφάλεια των εργατών.

Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψη του εργολάβου που είχε αναλάβει τις εργασίες συντήρησης, αλλά και άλλων οκτώ ατόμων, εκ των οποίων τρεις νοσηλεύονται σε νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, ο εργολάβος είχε προσαχθεί με άλλα έξι άτομα, τα οποία κατέθεσαν στις Αρχές για το δυστύχημα.

Δύο δουλειές με όνειρο να αγοράσει δικό του σπίτι

Ο 31χρονος αστυνομικός δούλευε δύο δουλειές καθώς είχε βάλει στόχο να αγοράσει μια γκαρσονιέρα στην Αθήνα, ώστε να μην δίνει άλλο λεφτά στα ενοίκια, ωστόσο η μοίρα του έπαιξε τραγικό παιχνίδι το πρωί της Τρίτης (16/4) στο Πασαλιμάνι.

Διαβάστε επίσης: Πειραιάς: Το χρονικό της τραγωδίας με την κατάρρευση του κτιρίου – Θρήνος για τον 31χρονο, συνελήφθη ο εργολάβος (Video)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter