Πειθαρχική δίωξη στον Λέτο

Τελικά δεν γλίτωσε τις περιπέτειες ο… θερμόαιμος Σεμπάστιαν Λέτο. Κι αυτό γιατί, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας του άσκησε πειθαρχική δίωξη για τη συμπεριφορά του προς τον Πέτρο Μάνταλο στο ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκού, με σκορ 2-3.

Ο ευέξαπτος Αργεντινός είχε φτύσει σε ανύποπτη στιγμή τον διεθνή μεσοεπιθετικό της Ένωσης, κάτι που δεν είχε πέσει στην αντίληψη του διαιτητή και των βοηθών του. Ο Μάνταλος από την πλευρά του φέρεται να αντέδρασε και να χτύπησε με αγκωνιά τον αντίπαλο του, συνεπώς δεν αποκλείεται να κληθεί από το βίντεο σε απολογία και ο παίκτης του «δικεφάλου»

Αν η Πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας καλέσει σήμερα τον Λέτο σε απολογία, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού σε περίπτωση τιμωρίας (προβλέπεται ποινή δύο αγωνιστικών), θα χάσει τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Μ. Τετάρτη στη Λεωφόρο. Αν η κλήση γίνει αύριο (Τρίτη), τότε ο Λέο θα απολογηθεί την Μ. Πέμπτη και σε περίπτωση τιμωρίας, θα παίξει στο πρώτο ματς, αλλά θα χάσει την επόμενη εβδομάδα τη ρεβάνς στην Τούμπα.