Πεντάστερο το T-Cross στις δοκιμές του Euro NCAP

Πεντάστερο το T-Cross στις δοκιμές του Euro NCAP

Την ανώτατη βαθμολογία, πέντε αστέρων στις δοκιμές του Euro NCAP εξασφάλισε το νέο T-Cross, με το μικρό SUV της Volkswagen να ξεχωρίζει για τα συστήματα ασφάλειας που διαθέτει.

Στον βασικό εξοπλισμό, το T-Cross διαθέτει την τεχνολογία Front Assist που περιλαμβάνει τα Pedestrian Monitoring, City Emergency Braking System, Lane Assist, Hill Start Assist και προ-ενεργό σύστημα προστασίας επιβατών. Το τελευταίο κλείνει τα παράθυρα και την ηλιοροφή, τεντώνει τις ζώνες ασφαλείας και ασκεί πίεση στο σύστημα πέδησης, υπό τον κίνδυνο ατυχήματος.

Άλλα συστήματα που διαθέτει, είναι τα lane change assist, Blind Spot Monitor και το συσχετιζόμενο Rear Traffic Alert. Τα Driver Alert System, Park Assist και Adaptive Cruise Control (ACC), που ελέγχονται μέσω ραντάρ, είναι προαιρετικά.

Το νέο T-Cross συγκέντρωσε ποσοστό 97% στην κατηγορία «Προστασία ενήλικων επιβατών», 86% στην αντίστοιχη των ανηλίκων και 80% σχετικά με τα συστήματα υποβοήθησης. Αναφορικά με τον εντοπισμό πεζών και δικυκλιστών, το όχημα συγκέντρωσε ποσοστό 81%.

Πηγή: Volkswagen

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter