Πέντε πρεμιέρες και δύο ανανεώσεις από τη Mercedes-Benz στη Νέα Υόρκη

Πέντε πρεμιέρες και δύο ανανεώσεις από τη Mercedes-Benz στη Νέα Υόρκη

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης παρουσιάζει η Mercedes-Benz τις GLS, GLC Coupe και EQC Edition 1886, τις ανανεωμένες GLC SUV και Coupe, αλλά και τις CLA 35 4MATIC, A 35 4MATIC Saloon.

Η νέα GLS

Πρόκειται για το μεγαλύτερο και πιο πολυτελές νέο SUV του κατασκευαστή. Παρέχει άπλετους χώρους, ιδιαίτερα στη δεύτερη σειρά καθισμάτων, χάρη στο 60mm μεγαλύτερο μεταξόνιο. Οι τρεις πλήρως ηλεκτρικά ρυθμιζόμενες σειρές καθισμάτων προσφέρουν μεγάλους χώρους στους επιβάτες, αλλά και άνεση. Το ενεργό σύστημα ανάρτησης E-ACTIVE BODY CONTROL, είναι γνωστό από τη νέα GLE και εξασφαλίζει υψηλά επίπεδα απόσβεσης, εύκολο χειρισμό και καλές off-road ικανότητες. Η GLS εξοπλίζεται επίσης με την τελευταία γενια των συστημάτων υποβοήθησης της Mercedes-Benz.

GLC Coupe

Εντυπωσιάζει με τη διακριτική της εμφάνιση, τα συστήματα υποβοήθησης, τη νέα γκάμα κινητήρων και την τελευταία γενιά του MBUΧ με το ευρύ φάσμα επιλογών. Τα αναβαθμισμένα συστήματα υποβοήθησης έχουν επεκταθεί, προσθέτοντας τη λειτουργία προειδοποίησης εξόδου και τη λειτουργία αυτόματης δημιουργίας ΛΕΑ μεταξύ άλλων. Τα στοιχεία off-road περιλαμβάνουν το εμπρός μέρος, τα δυναμικά χαρακτηριστικά περιμετρικά του οχήματος και τις λεπτομέρειες χρωμίου.

Αναφορικά με την GLC Coupe και το SUV, έχουν δεχτεί την επιμέλεια της AMG. Αμφότερα διαθέτουν το MBUX και διάφορες λειτουργίες AMG. Η χαρακτηριστική εμπρός γρίλια, με τις κάθετες μαύρες περσίδες «τραβούν» το μάτι, ενώ οι νέοι προβολείς LED ενισχύουν την παρουσία του οχήματος χάρη στα φώτα ημέρας.

Η νέα CLA 35 4MATIC

Εντυπωσιάζει με τον ισχυρό, turbo, 2λιτρο, 4κύλινδρο κινητήρα, με το 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, αλλά και με το design της. Εξωτερικά, ξεχωρίζει από την αθλητική της γραμμή, τα τόξα των τροχών και τις δύο ακμές στο καπό. Εσωτερικά, κυριαρχεί η ποιότητα και η κομψότητα.

Mercedes-AMG A 35 4MATIC Saloon

Ο 2λιτρος, 4κύλινδρος, turbo κινητήρας, το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη AMG SPEEDSHIFT DCT 7G, η ανάρτηση AMG και η 4κίνηση 4MATIC, εξασφαλίζουν μοναδικά χαρακτηριστικά. Στοχεύει στο γκρουπ των νεαρών σε ηλικία πελατών, που αναζητούν επιδόσεις, άνεση για τους επιβάτες και μεγάλους χώρους.

EQC Edition 1886

Το μοντέλο αυτό είναι ηλεκτρικό και θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό μονάδων. Ανήκει στην οικογένεια EQ, στον προαιρετικό εξοπλισμό εκπλήσσει ευχάριστα, το εσωτερικό συνδυάζεται με το εξωτερικό και οι υπηρεσίες που παρέχονται στους πελάτες, εξασφαλίζουν μακροπρόθεσμη συνεργασία με την εταιρεία.

Πηγή: Mercedes-Benz

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter