Πέντε χρόνια σχεδιαζόταν το διπλό φονικό στην Κύπρο

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του διπλού φονικού στο Στροβόλου Κύπρου. Νωρίτερα σήμερα, ο 33χρονος που συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης, οδηγήθηκε στο δικαστήριο

Σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ, ο συλληφθείς, εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο και δήλωσε πρόθυμος να συνεργαστεί με τις αρχές, τονίζοντας πως έχει αρκετές πληροφορίες για την υπόθεση. 

Αρχικά, ισχυρίστηκε πως υπάρχει κίνητρο το οποίο ο ίδιος γνωρίζει και πως, η δολοφονία σχεδιαζόταν εδώ και πέντε χρόνια. Παράλληλα κατέθεσε πως γνωρίζει τον ηθικό αυτουργό και πως είναι πρόθυμος να αποκαλύψει τα πάντα στις κυπριακές Αρχές. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 33χρονος είναι σεσημασμένος για ληστείες και υποθέσεις ναρκωτικών ενώ μία ημέρα πριν το διπλό φονικό εθεάθη κοντά στο σπίτι των θυμάτων.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 33χρονος είναι: φόνος εκ προμελέτης, συνωμοσία για φόνο, ληστεία, απαγωγή, διάρρηξη, κατοχή διαρρηκτικών οργάνων και αυτουργία. 

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε ένα ζευγάρι παπούτσια, τα οποία του ανήκουν, όπως έδειξε η εξέταση DNA. Άγνωστο παραμένει ακόμα το που είναι το όπλο του εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες κυπριακών ΜΜΕ, αφού δολοφόνησε τους γονείς του 15χρονου, ο δράστης πήγε στο δωμάτιο του παιδιού όπου και φέρεται να του είπε: «Σκότωσα τους γονείς σου, που είναι τα λεφτά;». Με την απειλή μαχαιριού τον πήρε στην κουζίνα και σύμφωνα με το ανήλικο αγόρι του είπε «έχω κι εγώ γιο. Δεν θα σου κάνω κακό».

Ετικέτες