Πέραμα: Συγκλονίζει η σύζυγος του νεκρού εργάτη – «Να μην υπάρξει άλλο μεροκάματο του τρόμου» (Video)

Πέραμα: Συγκλονίζει η σύζυγος του νεκρού εργάτη – «Να μην υπάρξει άλλο μεροκάματο του τρόμου» (Video)
Φωτογραφία: 902.gr

Να μην ξεχαστεί το τραγικό συμβάν του εργατικού δυστυχήματος στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος και να μην πονέσει άδικα άλλη οικογένεια, ζητά η σύζυγος του αδικοχαμένου 47χρονου εργάτη, μέσω επιστολής που διαβάστηκε στον «αέρα» του Open TV.

«Δεν παίζουμε με τις ανθρώπινες ζωές. Έλεος, φτάνει. Απαιτώ να βρεθούν οι υπεύθυνοι. Καλό ταξίδι στον υπέροχο πατέρα και σύζυγο που έχασε τη ζωή του για ένα μεροκάματο εις βάρος κάποιων ανεύθυνων», ανέφερε μεταξύ άλλων η χήρα του νεκρού εργάτη, η οποία έστειλε μήνυμα για τη σημερινή απεργία των εργαζομένων στη Ζώνη.

Αναλυτικά:

«Καλημέρα σας. Είμαι η σύζυγος του αδικοχαμένου εργάτη στο Πέραμα. Θα ήθελα να μεταφέρετε τα λόγια μου εις μνήμην του συζύγου μου. Εύχομαι με τη σημερινή απεργία η φωνή των αγανακτισμένων πια εργαζομένων να ταρακουνήσει τους υπεύθυνους, ώστε να μην υπάρξει άλλο μεροκάματο του τρόμου, να μην ξεχαστεί το συμβάν και να μην πονέσει άλλη οικογένεια άδικα. Δεν παίζουμε με τις ανθρώπινες ζωές. Έλεος, φτάνει. Απαιτώ να βρεθούν οι υπεύθυνοι. Καλό ταξίδι στον υπέροχο πατέρα και σύζυγο που έχασε τη ζωή του για ένα μεροκάματο εις βάρος κάποιων ανεύθυνων. Με εκτίμηση σε όλες τις οικογένειες που χάνουν άδικα τους δικούς τους ανθρώπους».

Νέα 24ωρη απεργία στη Ζώνη

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος μετά το εργατικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε έναν 47χρονο εργαζόμενο στα ναυπηγεία.

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά κήρυξε 24ωρη απεργία για την Τετάρτη 31 Μαΐου και καλεί σε παμπειραϊκό συλλαλητήριο στις 10 το πρωί στον σταθμό ΗΣΑΠ Πειραιά, αλλά και σε συγκέντρωση στις 7 το απόγευμα στην Πλατεία Κοραή.

Στο πλευρό των εργαζομένων στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος τάσσονται και συνδικαλιστικοί φορείς από άλλους κλάδους.

Διαβάστε επίσης: Εργατικό δυστύχημα στο Πέραμα: Νέα 24ωρη απεργία στη Ζώνη και παμπειραϊκό συλλαλητήριο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter