Κασσελάκης: Περήφανος για τη χθεσινή μέρα – Στη μάχη των ευρωεκλογών με Ψηφοδέλτιο Προοδευτικής Αριστείας

Κασσελάκης: Περήφανος για τη χθεσινή μέρα – Στη μάχη των ευρωεκλογών με Ψηφοδέλτιο Προοδευτικής Αριστείας

Περήφανος για τη χθεσινή ημέρα όπου ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δήλωσε με ανάρτησή του στα social media ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης, αναφερόμενος στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου για τις ευρωεκλογές, λίγο πριν αναχωρήσει για τη μεγάλη περιοδεία του σε 27 νησιά του Αιγαίου από σήμερα Σάββατο.

Όπως υπογράμμισε, πρόκειται για ανθρώπους «που δεν προέκυψαν από συσκέψεις με συμβούλους μου, κομματικές ισορροπίες και προσωπικές σχέσεις, αλλά από εσάς».

Αναφερόμενος δε στον τρόπο εκλογής τους, έκανε λόγο για «πρωτοποριακή διαδικασία που έδωσε τη δυνατότητα σε όλες και όλους εσάς να θέσετε υποψηφιότητα, να ψηφιστείτε από τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, να πάρετε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας».

Διαβάστε επίσης – Κασσελάκης στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα καταφέρετε να μας τσακίσετε (Video)

Η δήλωση Κασσελάκη

Είμαι περήφανος για τη χθεσινή ημέρα. Παρουσιάσαμε τους υποψηφίους που θα δώσουν τη μάχη των ευρωεκλογών. Ένα ψηφοδέλτιο Προοδευτικής Αριστείας.

Άνθρωποι που δεν προέκυψαν από συσκέψεις με συμβούλους μου, κομματικές ισορροπίες και προσωπικές σχέσεις, αλλά από εσάς.
Μέσα από μια πρωτοποριακή διαδικασία που έδωσε τη δυνατότητα σε όλες και όλους εσάς να θέσετε υποψηφιότητα, να ψηφιστείτε από τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, να πάρετε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας.

Κάτι γίνεται.
Κάτι γεννιέται.
Ένα κίνημα από κάτω προς τα πάνω.
Άνθρωποι που λένε «δεν πάει άλλο» και συντάσσονται με ένα κόμμα για πρώτη φορά.

Θέλουμε καλύτερη ζωή και τη θέλουμε τώρα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefanos Kasselakis (@skasselakis)

 

«Προτείνουμε μια καλύτερη ζωή»

«Προτείνουμε μία καλύτερη ζωή και καλούμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να αποφασίσουν. Μία καλύτερη ζωή είναι στα χέρια σας» τόνισε χθες ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τις ευρωεκλογές, στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δήλωσε υπερήφανος για το ευρωψηφοδέλτιο το οποίο όπως είναι «ψηφοδέλτιο της προοδευτικής αριστείας απέναντι στο ψηφοδέλτιο που χαϊδεύει ακροδεξιά αυτιά», ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην προπαγάνδα του Μαξίμου.

Υπενθυμίζεται ότι από τους 42 υποψηφίους, οι 35 έχουν αναδειχθεί στις προκριματικές εκλογές, οι δύο είναι οι νυν ευρωβουλευτές Κώστας Αρβανίτης και Έλενα Κουντουρά και οι υπόλοιποι πέντε (τέσσερις γυναίκες και ένας άντρας), επιλογής Κασσελάκη. Πρόκειται για τη Μέλπω Λεκατσά, τη Δέσποινα Σίνου, τη Βιολέτα Κόρδατζη, τον Βασίλη Παπαλαζάρου και τη Λυδία Βενέρη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter