Πέθανε ο Σέρτζιο Μαρκιόνε

Πέθανε ο Σέρτζιο Μαρκιόνε

Ο Σέρτζιο Μαρκιόνε, πέθανε σε ηλικία 66 ετών. Ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Fiat Chrysler Automobiles υπέστη εμβολή στον εγκέφαλο (εγκεφαλικό επεισόδιο).

Ο 66χρονος νοσηλευόταν στην Ελβετία και είχε υποβληθεί σε επέμβαση για την αφαίρεση όγκου στον ώμο κάτι το οποίο είχαν αποκρύψει τόσο ο πρόεδρος της Fiat Chrysler Τζον Έλκαν αλλά και η οικογένειά του. Η εγχείρηση δημιούργησε επιπλοκές στην υγεία του οι οποίες οδήγησαν σε ανεπανόρθωτη βλάβη στη λειτουργία του εγκεφάλου του και τελικά σε εμβολή.

Σύμφωνα με το Ιταλικό site Letterra43, ο Μαρκιόνε είχε διαγνωσθεί με την σπάνια μορφή καρκίνου: «Σάρκωμα των μαλακών μορίων» η οποία μπορεί να αναπτυχθεί στους μαλακούς ιστούς του σώματος. Κατά την διάρκεια της εγχείρησης για την αφαίρεση του όγκου υπήρξαν επιπλοκές οι οποίες τον έριξαν σε κώμα και μετά έπαθε το εγκεφαλικό.

Το Lettera43 δημοσιεύει επίσης πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Μαρκιόνε υπέφερε για κάποιο χρονικό διάστημα από: «Σοβαρούς πόνους στον ώμο οι οποίοι δυσχέραιναν τις κινήσεις των βραχιόνων του, ενώ υπέφερε επίσης από χρόνιες παθήσεις του θυρεοειδούς για τις οποίες είχε πάρει φάρμακα για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Η αμεσότητα ήταν το χαρακτηριστικό το οποίο τον χαρακτήριζε ενώ η απλότητά του ήταν παροιμιώδεις. Σχεδόν ποτέ δεν φορούσε κουστούμι (πάντα τον έβλεπαν με jean παντελόνι και πουλόβερ) σε αντίθεση με τους Ιταλούς executives. Του άρεσε η οδήγηση και πάντα κυκλοφορούσε με μία από τις (αγορασμένες) Ferrari του.

«Όταν είσαι εκνευρισμένος η οδήγηση μίας Ferrari σε έναν έρημο επαρχιακό δρόμο είναι η λύση» είχε δηλώσει σε συνέντευξη του. Όσοι τον ήξεραν έλεγαν ότι παίρνει δύναμη από τους 12 εσπρέσο που έπινε κάθε ημέρα και τα πακέτα τσιγάρων που κάπνιζε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter