Πετρουλάκης και Μητσοτάκης: Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται!

Πετρουλάκης και Μητσοτάκης: Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται!

Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή! Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται και συχνά το ένα ταυτίζεται με το άλλο ή αλληλοσυμπληρώνονται!

Δεν εξηγείται αλλιώς πως οι θέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, αν ήταν άρθρο, θα μπορούσαν να εικονογραφηθούν με το σημερινό σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη από την Καθημερινή.

Στο «εμπνευσμένο» αυτό σκίτσο, ένα περιπολικό της αστυνομίας – που δηλώνει κρατική-κυβερνητική εξουσία και ευθύνη (ΣΥΡΙΖΑ) – μεταφέρει τα μέλη του Ρουβίκωνα, όχι αυτή τη φορά στη Βουλή αλλά στην πλαζ, στη Λούτσα!

Έτσι λοιπόν η περίφημη «εμπλοκή του ΣΥΡΙΖΑ» μετουσιώνεται σε ένα σκίτσο…

Οι θέσεις δηλαδή της σημερινής ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας γίνονται σκίτσο…

Ήρθε και η επιστολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον πρόεδρο της Βουλής ο οποίος «θορυβημένος» από την κατάλυση του κράτους από μερικά φέιγ βολάν στο προαύλιο κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στον πρόεδρο του Κοινοβουλίου.

Όχι για την διαπλοκή, όχι για τα σκάνδαλα των στελεχών του, όχι για τις πράξεις και τις ημέρες των κυβερνήσεων που πέρασαν και της πλήρους κατάλυσης του κράτους και της κοινωνικής συνοχής αλλά για «φέιγ βολάν»!

Ενοχλήθηκε ο κ. Μητσοτάκης που δεν μπήκαν τα μέλη του Ρουβίκωνα στη στενή… αφού δεν πρέπει να προσφέρεται «ανοχή» των κρατικών λειτουργών καθώς οι τύποι του «Ρουβίκωνα» και κάθε Ρουβίκωνα προσβλέπουν ανοιχτά στην κατάλυση του κράτους…

Προφανώς για τον κύριο Μητσοτάκη η κατάλυση του κράτους δεν γίνεται από τους Χριστοφοράκους, τη Siemens, τον Αθανασίου, τον Παπαθανάση, τις μίζες των κυβερνήσεών του αλλά από τα φέιγ βολάν…

Με άλλα λόγια:

«Οδηγοί τυφλοί, οι διυλίζοντες τον κώνωπα, την δε κάμηλον καταπίνοντες»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter