Πέτσας: Καλύπτει την σύγχυση για τα ΜΟΕ κάνοντας λόγο για… λάθος ημερομηνίες (Video)

Πέτσας: Καλύπτει την σύγχυση για τα ΜΟΕ κάνοντας λόγο για… λάθος ημερομηνίες (Video)

Σε ένα απλό… «μπέρδεμα» στις ημερομηνίες απέδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας το αλαλούμ που προκλήθηκε χθες, Τρίτη από την κυβέρνηση με το ζήτημα μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης με την Τουρκία. 

Για ακόμα μία φορά η κυβέρνηση απέδειξε με πόση προχειρότητα και χαλαρότητα αντιμετωπίζει τόσο σοβαρά εθνικά ζητήματα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο.

Διαβάστε επίσης: Πρωτοφανές μπάχαλο της Κυβέρνησης για τα ΜΟΕ – Γιατί το Μαξίμου άδειασε το υπουργείο Άμυνας

Ερωτηθείς ο κ. Πέτσας από τον Γιώργο Παπαδάκη για το τι ακριβώς συνέβη με το «πάγωμα» και το ταχύτατο… «ξεπάγωμα» των μέτρων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αφού πρώτα αστειεύτηκε θέλοντας προφανώς να δείξει πως δεν έγινε και τίποτα σοβαρό, είπε πως έγινε ένα «μπέρδεμα στις ημερομηνίες των συναντήσεων». Ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν υπάρχει θέμα «παγώματος των μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης με την Τουρκία, όπως είχε διαρρεύσει χθες στα ΜΜΕ, αδειάζοντας στην ουσία όχι μόνο το υπουργείου Άμυνας αλλά και τα ίδια τα ελεγχόμενα από τη ΝΔ μέσα ενημέρωσης. 

«Ποτέ δεν απασχόλησε την κυβέρνηση τέτοιου είδους θέμα» πρόσθεσε ο κ. Πέτσας. 

Κατά τα άλλα ενημέρωσε ότι στην ατζέντα της σημερινής συνάντησης του Πρωθυπουργού με τον Ταγίπ Ερντογάν είναι το Κυπριακό, τα ζητήματα των προκλήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο και το προσφυγικό.

Διαβάστε επίσης: Κυβερνητική σύγχυση για τα ΜΟΕ με Τουρκία – To Μαξίμου αδειάζει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Κύριε Μητσοτάκη η εξωτερική πολιτική δεν είναι stratego

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter