PEUGEOT

PEUGEOT

Πλήρως εναρμονισμένο με το ξεχωριστό, premium στυλ, των πιο πρόσφατων δημιουργιών της μάρκας, το νέο PEUGEOT RIFTER υιοθετεί μία καινοτόμο εμφάνιση, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι φτιάχτηκε για τις καθημερινές περιπέτειες.

 Ο ταξιδιάρικος χαρακτήρας του γίνεται αντιληπτός από την πρώτη ματιά, είτε κυκλοφορεί στη ζούγκλα της πόλης, είτε στην ύπαιθρο. Το νέο μοντέλο της PEUGEOT θα κάνει πρεμιέρα στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης

Εξοπλισμένο με το PEUGEOT i-Cockpit , το νέο PEUGEOT RIFTER υπόσχεται μοναδικές οδηγικές εμπειρίες, όσο κανένα άλλο μοντέλο στην κατηγορία του. Βασισμένο σε νέο πάτωμα/πλατφόρμα, το νέο PEUGEOT RIFTER διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά εκείνα που το καθιστούν ικανό να ανταπεξέλθει σε κάθε χρήση, και να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη. Διαθέσιμο σε δύο μήκη αμαξώματος, με 5 ή 7 θέσεις, συνδυάζει άριστα την πρακτικότητα με την ευελιξία εσωτερικής διαμόρφωσης. Εφοδιάζεται με ιδιαίτερα οικονομικούς και αποδοτικούς κινητήρες, και με τελευταίας γενιάς τεχνολογικό εξοπλισμό. Το νέο PEUGEOT RIFTER είναι ένας έμπειρος ταξιδευτής, και μπορεί να μετατρέψει την καθημερινή οδήγηση, σε ένα απολαυστικό κυνήγι της περιπέτειας.

Νέο όνομα για ένα μοντέλο με απαράμιλλο στυλ

Η PEUGEOT δεν βάφτισε τυχαία το νέο μοντέλο της. Εύκολο και απλό, το όνομα PEUGEOT RIFTER, παραπέμπει κατευθείαν σε έναν κόσμο περιπέτειας στην ύπαιθρο. To PEUGEOT RIFTER έχει έντονη σχεδιαστική συνάφεια με όλα τα μοντέλα της γκάμας των επιβατικών της PEUGEOT.

Το μπροστινό μέρος με το λιοντάρι σε περίοπτη θέση στο κέντρο της κάθετης μάσκας, είναι κοινό στοιχείο σε όλη την γκάμα της Peugeot. Η ξεχωριστή αισθητική του εμπρός μέρους, διακρίνεται και από τα LED φωτιστικά σώματα που προσδίδουν στο αυτοκίνητο μία ιδιαίτερη φωτιστική ταυτότητα. Από το πλάι, ξεχωρίζουν οι απόλυτα ισορροπημένες αναλογίες, το κοντό καπό, οι ψηλοί ‘ώμοι’, και οι κοντοί πρόβολοι. Απόλυτα εναρμονισμένες στο συνολικό σχεδιασμό, είναι και οι μπάρες οροφής. Τα στρογγυλεμένα άκρα του αμαξώματος εμπρός και πίσω, δίνουν στα παράθυρα και τις πόρτες ένα καινούργιο σχεδιαστικό μοτίβο. Τα τονισμένα φτερά συμβάλλουν επίσης στη δημιουργία ενός αθλητικού προφίλ. Το νέο PEUGEOT RIFTER πατά σε ακτινωτές αλουμινένιες ζάντες 17 ιντσών(σε ορισμένες εκδόσεις).

Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει η μεγάλη πόρτα που εξασφαλίζει άνετη πρόσβαση στο εξαιρετικά ευρύχωρο πορτμπαγκάζ. Και εδώ η αισθητική συγγένεια με τα υπόλοιπα μοντέλα της PEUGEOT είναι εμφανής χάρη στα φωτιστικά σώματα με τις τρείς φωτεινές λωρίδες.

Το νέο PEUGEOT RIFTER δανείζεται και μερικά στιλιστικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά από τον κόσμο των SUV: μεγάλη απόσταση από το έδαφος, μεγάλοι τροχοί, μεγάλο κατώφλι θυρών, και πλαστικά προστατευτικά στα φρύδια των φτερών και τους προφυλακτήρες.

Όλα τα παραπάνω χαρίζουν επάξια στο νέο μοντέλο τον τίτλο του γνήσιου εκπρόσωπου της ευελιξίας και της πολυχρηστικότητας: συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις για κυκλοφορία στην πόλη και δύναμη για μακρινές αποδράσεις στο ύπαιθρο ή τα μεγάλα ταξίδια. Και για εκείνους που απαιτούν κάτι ακόμα πιο μεγάλο, το PEUGEOT RIFTER προσφέρεται και σε μακρύτερη έκδοση (+35 εκατοστά) με απαράμιλλους εσωτερικούς χώρους και εξαιρετικό επίπεδο πρακτικότητας.

Άλλο ένα στοιχείο που τονίζει από την πρώτη ματιά τη συγγένεια του PEUGEOT RIFTER με τα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας, είναι και ο εσωτερικός σχεδιασμός του. Με σήμα κατατεθέν του εσωτερικού το PEUGEOT i-Cockpit, το νέο μοντέλο προσφέρει τεράστιους χώρους, απόλυτα ισορροπημένες φόρμες, ορατή τεχνολογία, και μοναδικό επίπεδο ποιότητας συναρμογής.

Οι προσπάθειες στον τομέα της αρχιτεκτονικής του οχήματος και η μείωση του συνολικού βάρους του, αποτελούν καθοριστικό παράγοντα στο ‘κυνήγι’ του περιορισμού τόσο των εκπομπών του CO2 όσο και της κατανάλωσης. Οι κινητήρες του νέου μοντέλου πληρούν τις πρόσφατες προδιαγραφές Euro 6.2 και υπερκαλύπτουν ήδη τα μελλοντικά πρότυπα κύκλου οδήγησης WLTC.

Σε κινητήρες βενζίνης διατίθενται δύο επιλογές του κινητήρα 1.2 PureTech με 130 και 110 ίππους. Σε κινητήρες diesel, διατίθενται 3 επιλογές του κινητήρα 1.5 BlueHDi: ΒlueHDi 130hp S&S με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, ή αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων / EAT8, BlueHDi 100hp με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων, που επίσης διατίθεται σε έκδοση S&S πολύ χαμηλής κατανάλωσης

BlueHDi 75ίπων με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων

Όλοι οι κινητήρες Diesel εφοδιάζονται με σύστημα καταλυτικού μετατροπέα SCR (selective catalytic reduction). Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει τον έλεγχο των εκπομπών κατά την εκκίνηση του κινητήρα χωρίς να απαιτείται πρόσθετο φίλτρου μικροσωματιδίων.

Η παγκόσμια παρουσίαση του PEUGEOT RIFTER θα γίνει στην Διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης το 2018. Το νέο μοντέλο θα ξεκινήσει να πωλείται στις αρχές του Σεπτεμβρίου. Το αυτοκίνητο κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου στο Vigo (Ισπανία) και του Mangualde (Πορτογαλία).


Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter