Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Οι Βίτσας, Σκουρλέτης και Φίλης επιχειρούν αποδόμηση του νέου προέδρου αλλά και της διαδικασίας εκλογής του

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Οι Βίτσας, Σκουρλέτης και Φίλης επιχειρούν αποδόμηση του νέου προέδρου αλλά και της διαδικασίας εκλογής του

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζουν τις δηλώσεις των Νίκου Φίλη, Πάνου Σκουρλέτη και Δημήτρη Βίτσα, μετά τις ανακοινώσεις του Στέφανου Κασσελάκη.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Παραπέμπονται προς διαγραφή Φίλης, Σκουρλέτης, Βίτσας – Τι απαντούν (Video)

«Οι κύριοι Βίτσας, Σκουρλέτης, Φίλης επέλεξαν οι ίδιοι να θέσουν τον εαυτό τους εκτός ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύοντας ότι δεν ενδιαφέρονται για τα πραγματικά προβλήματα της χώρας και της κοινωνίας», επισημαίνουν πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παράλληλα, κατηγορούν τα τρία στελέχη ότι «διακατέχονται από έναν ιδιότυπο ελιτισμό και μια ιδιοκτησιακή αντίληψη για το κόμμα και επιχειρούν την αποδόμηση όχι μόνο του νέου προέδρου αλλά της ίδιας της δημοκρατικής διαδικασίας εκλογής του από τη βάση του κόμματος».

Σημειώνουν  ακόμα ότι «οι όποιες διαφωνίες και αντίθετες απόψεις είναι σεβαστές και θεμιτές, αρκεί να κατατίθενται και να συζητούνται στα αρμόδια κομματικά όργανα. Άλλο πράγμα η θεμιτή κριτική εντός των οργάνων και άλλο η δημόσια υπονόμευση από την τηλεόραση».

«Οι πολίτες βιώνουν μια δύσκολη καθημερινότητα με την ακρίβεια να εξανεμίζει το εισόδημά τους από τις πρώτες μέρες του μήνα, ενώ η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός παρακολουθούν απαθείς. Ένας πρωθυπουργός που αποδεικνύεται επικίνδυνος και για τα εθνικά συμφέροντα σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδο, εγκαταλείποντας την πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική που παραδοσιακά ακολουθεί η χώρα μας, επιλέγοντας να συναντηθεί μόνο με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, χωρίς ανάλογη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Παλαιστίνης», σημειώνουν οι ίδιες πηγές.

Στη συνέχεια τονίζουν ότι «οι κύριοι Βίτσας, Σκουρλέτης και Φίλης προτιμούν όχι να αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, αλλά το ίδιο τους το κόμμα και τον νεοεκλεγέντα πρόεδρό τους την ώρα που οι τομείς του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μετά τον διορισμό των νεών τομεαρχών εργάζονται πυρετωδώς και παράγουν πολιτική προς όφελος της κοινωνίας».

Οι πηγές της Κουμουνδούρου καταλήγουν επισημαίνοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν έχει ιδιοκτήτες. Ανήκει στον κόσμο του, στη βάση του και αυτή η βάση έχει αποφασίσει να έχει νέα πολιτική ηγεσία. Μοναδικός αντίπαλος, σημειώνουν είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη και οι πολιτικές της».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter