Πήρε τα… πόμολα μαζί και τον πίνακα φεύγοντας ο Αυγενάκης (Photos)

Πήρε τα… πόμολα μαζί και τον πίνακα φεύγοντας ο Αυγενάκης (Photos)

Δεν είναι μυστικό ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης αντιλαμβανόταν το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ως φέουδο. Η κατασπατάληση πόρων του προϋπολογισμού είτε για παρεμβάσεις στο γραφείο του είτε για μπεγλέρια ή για «συνθέσεις λουλουδιών» επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές. Γι΄ αυτό και φεύγοντας από το υπουργείο, αποφάσισε να πάρει μαζί του τον πίνακα που κοσμούσε γραφείο του.

Ένας μεγάλος πίνακας με θεματική αντίστοιχη της ατζέντας του εν λόγω υπουργείου κοσμούσε το γραφείο του Λ. Αυγενάκη, όντας το φόντο σε φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει ο ίδιος κατά την… άσκηση των καθηκόντων του.

Δείτε το πριν:

Ω του θαύματος, στο ενσταντανέ με τον διάδοχό του, Κώστα Τσιάρα, ο πίνακας έχει εξαφανιστεί, με αποτέλεσμα να απομείνει μόνο η επιτοίχια ξύλινη επένδυση.

Δείτε και το μετά:

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πριν τη διαδικασία της παράδοσης – παραλαβής μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό, μεταφορική εταιρία επιστρατεύτηκε για να συσκευάσει και να μεταφέρει τα πράγματα του πρώην υπουργού και νυν απλού βουλευτή της ΝΔ.

Το ντοκουμέντο που δείχνει τον… συσκευασμένο πίνακα:

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο Λ. Αυγενάκης φέρει βαρέως το «ξήλωμά» του από το υπουργικό σχήμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει το δικαίωμα να κάνει φύλλο και φτερό κρατική περιουσία.

Γι΄ αυτό και οφείλει να απαντήσει άμεσα ποια αντικείμενα αφαιρέθηκαν από το υπουργείο και -κυρίως- πού πήγε ο συγκεκριμένος πίνακας, ο οποίος βρισκόταν στην ίδια θέση, τόσο όταν ο Μάκης Βορίδης βρισκόταν στο ίδιο πόστο, όσο και όταν ο Βαγγέλης Αποστόλου κατείχε το ίδιο αξίωμα επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Κυβερνητικές πηγές σχολιάζουν ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης τον έβγαλε, αλλά χωρίς να εξηγούν γιατί και υποστηρίζουν πως ο πίνακας παραμένει στο υπουργείο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης: 

Ανασχηματισμός: «Καρατόμηση» Αυγενάκη μετά τις αποκαλύψεις του Documento

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter