Πλήρης σειρά εργασιών στο εργοστάσιο του BMW Group στο Ντίνγκολφινγκ

Το εργοστάσιο στο Ντίνγκολφινγκ είναι ένα από τα 30 παγκοσμίως του Ομίλου BMW. Στη μονάδα 2.4 περνούν καθημερινά από τη γραμμή συναρμολόγησης περίπου 1.500 αυτοκίνητα BMW Σειράς 3, 4, 5, 6, 7 και 8. 

Από το 2018, στο εργοστάσιο έχουν κατασκευαστεί περίπου 330.000 αυτοκίνητα και αυτή την περίοδο, απασχολούνται 18.000 άτομα και 800 μαθητευόμενοι.

Πέραν της παραγωγής αυτοκινήτων, η μονάδα στο Ντίνγκολφινγκ φιλοξενεί εγκαταστάσεις παραγωγής εξαρτημάτων, όπως πρεσαριστά τμήματα, καθίσματα και εξαρτήματα πλαισίου και συστήματος κίνησης.

Επίσης, το εργοστάσιο προμηθεύει σημαντικά εξαρτήματα στα μοντέλα BMW i, όπως μπαταρίες υψηλής τάσης, συστήματα μετάδοσης ηλεκτροκίνησης και ηλεκτροκινητήρες για τα plug-in υβριδικά οχήματα.

Να αναφερθεί τέλος, πως εκεί κατασκευάζονται τα αμαξώματα των μοντέλων Rolls-Royce, ενώ το Dynamics Centre παρέχει στο παγκόσμιο δίκτυο εμπόρων BMW και Mini, ανταλλακτικά και εξοπλισμό.

Πηγή: BMW Group

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.