Πλήρως εναρμονισμένα με τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων τα οχήματα του PSA

Οι προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 6 τέθηκαν σε ισχύ την 1η Σεπτεμβρίου, με όλα τα μοντέλα του Ομίλου να τις πληρούν.

Οι δοκιμές ολοκληρώθηκαν για όλα τα επιβατικά μοντέλα του Ομίλου PSA, πιστοποιήθηκαν και πλέον, οι πελάτες μπορούν να αποκτούν ένα οποιοδήποτε μοντέλο Peugeot, Citroen και DS, σίγουροι πως το αυτοκίνητό του πληροί όλα τα πρότυπα.

Οι στόχοι ενσωματώνουν τις εξής προσθήκες

-Δοκιμή για Εκπομπές Πραγματικής Οδήγησης: Αυτή η δοκιμή καθορίζει την αποδεκτή απόκλιση μεταξύ των επιβλαβών εκπομπών (NOx, PN) που έχουν μετρηθεί σε συνθήκες πραγματικής οδήγησης και των εκπομπών που έχουν μετρηθεί σύμφωνα με τη νέα διαδικασία πιστοποίησης. Τα οχήματα του Ομίλου PSA έχουν ήδη εγκριθεί και επιπλέον, σχεδόν όλα τα επιβατικά αυτοκίνητα του ομίλου είναι ήδη συμβατά με το νέο βήμα του κανονισμού EURO 6d-ISC, το οποίο θα εφαρμοστεί από τον Ιανουάριο του 2020.

-Δοκιμή Εξαερούμενων Καυσίμων (EVAPorative emissions): Η Δοκιμή Εξαερούμενων Καυσίμων EVAP είναι η μέτρηση της ποσότητας των υδρογονανθράκων, οι οποίοι εξατμίζονται από ένα σύστημα καυσίμου σε διάρκεια 48 ωρών. Αυτό, πρωτίστως, αφορά τον εξαερισμό καυσίμου των βενζινοκίνητων από τη δεξαμενή καυσίμου των αυτοκινήτων.

-Δοκιμή γιια την Υπηρεσία Συμμόρφωσης (In Service Conformity): τα αυτοκίνητα πέντε ετών και άνω πρέπει να είναι συμβατά με τις νέες προδιαγραφές εκπομπών ρύπων.

Πηγή: PSA Group

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.