Πλήρης κάλυψη σε Φλέσσα από το Μαξίμου – «Μιλούσε για τις διαχρονικές παθογένειες του κράτους»

Σε πλήρη κάλυψη της Βίκυς Φλέσσα μετά τη δήλωση για το έγκλημα των Τεμπών, προχώρησε ο Παύλος Μαρινάκης.

Σε ερώτηση του documentonews.gr ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι «καταρχάς να πούμε το ποιός, τι και σε ποιο βαθμό έχουν ευθύνη για την τραγωδία των Τεμπών θα το αποφασίσει η δικαιοσύνη και κανένας άλλος. Αυτό είναι δεδομένο. Είναι θέση της κυβέρνησης, του πρωθυπουργού και νομίζω όλων των πολιτών, που το μόνο που θέλουν είναι να αποδοθεί, χωρίς αστερίσκους δικαιοσύνη. Νομίζω ότι εδώ πρόκειται για μία κλασική περίπτωση κοπτοραπτικής, απομόνωσης για την ακρίβεια μίας φράσης. Εάν δει κανείς συνολικά, την ανάλυση που έκανε η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θα καταλάβει ότι μιλάει για τις διαχρονικές παθογένειες του ελληνικού δημοσίου, του ελληνικού κράτους».

«Οι διαχρονικές παθογένειες συναντήθηκαν με το ανθρώπινο λάθος»

Μάλιστα, ο κ. Μαρινάκης συμπλήρωσε ότι «αναφέρθηκε και για τις παθογένειες. Μίλησε και για το Μάτι. Σε καμία περίπτωση όμως η κ. Φλέσσα, ούτε κανείς από εμάς, θεωρεί ότι υπάρχει συλλογική ευθύνη για αυτό το τραγικό δυστύχημα. Είναι συγκεκριμένη η ευθύνη, η οποία προσωποποιείται στο τέλος της ημέρας από τη δικαιοσύνη. Όμως, για να πούμε την αλήθεια οι διαχρονικές παθογένειες συναντήθηκαν με το ανθρώπινο λάθος».

Για άλλη μία φορά η κυβέρνηση μιλάει για διαχρονικές παθογένειες προκειμένου να αποτινάξει την πολιτική ευθύνη για το έγκλημα των Τεμπών. 

Διαβάστε επίσης:

H Βίκυ Φλέσσα καλύπτει τον Μητσοτάκη: Για το έγκλημα των Τεμπών φταίμε εμείς! (Video)

ΣΥΡΙΖΑ για Φλέσσα: «Το ξέπλυμα της κυβέρνησης για τα Τέμπη προσβάλλει τους συγγενείς των θυμάτων»