Πλουτοχώρι Ηλείας: Αγωνία για τον 45χρονο που παρασύρθηκε από χείμαρρο (Photos-Video)

Πλουτοχώρι Ηλείας: Αγωνία για τον 45χρονο που παρασύρθηκε από χείμαρρο (Photos-Video)

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του συντρόφου της 38χρονης που βρέθηκε νεκρή το πρωί της Τρίτης. Η τραγωδία σημειώθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στο Πλουτοχώρι Ηλείας, όταν το ζευγάρι προσπάθησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού με το αυτοκίνητό τους και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά ρέματος.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε λίγο πριν τις 9:30 το πρωί από Ομάδα Υποβρύχιων Διασωστών της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, 300μέτρα από το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας που είχε βρεθεί νωρίτερα νεκρή.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στην Ηλεία: Νεκρή η αγνοούμενη που είχε παρασυρθεί από τον χείμαρρο (Video)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος άνδρας που ακόμα η τύχη του αγνοείται, ήταν αυτοκινητιστής στο επάγγελμα και την ώρα της ισχυρής βροχόπτωσης επιχείρησε να περάσει με το αυτοκίνητό του το γεφύρι στην είσοδο του χωριού του μαζί με την αρραβωνιαστικιά του.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η μοιραία παράσυρση σημειώθηκε όταν ο αγνοούμενος, αυτοκινητιστής στο επάγγελμα, επιχείρησε να περάσει με το ιδιωτικό του όχημα την ώρα της ισχυρής βροχόπτωσης το γεφύρι που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, έχοντας μαζί του και την σύντροφό του.

Ωστόσο, τη στιγμή που περνούσε από το σημείο ένα κύμα υδάτινου όγκου πέρασε πάνω από το γεφύρι και κόλλησε το όχημα στα κάγκελα, ενώ ακολούθησε και ένα δεύτερο κύμα που χτύπησε με σφοδρότητα το όχημα, το αναποδογύρισε και το έριξε εντός του υδατορέματος Κόβιτσας (Αχέροντας).

Αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο ilialive.gr ανέφερε ότι γύρω στις 20:30 είδε το αυτοκίνητο να επιχειρεί να περάσει το γεφύρι και να παρασύρεται τελικά από το νερό ενώ κινδύνεψε στο ίδιο σημείο μια ακόμη γυναίκα αφού στην προσπάθειά της να περάσει το καλυμμένο με νερό γεφύρι, λίγο πριν της έσβησε η μηχανή του αυτοκινήτου της, γεγονός που αποδείχτηκε τελικά σωτήριο.

Πηγές της Πυροσβεστικής τόνισαν στο documentonews.gr ότι ο χείμαρρος είναι ιδιαίτερα δύσβατος και μετά από 800 μέτρα καταλήγει στον Αλφειό Ποταμό.

«Το συμβάν έγινε στην είσοδο του χωριού όταν πήγαν ένα γεφύρι στην είσοδο του χωριού». «Οι συμπολίτες του φώναζαν να μην περάσει. Αλλά εκείνος προχώρησε. Είδαν το αυτοκίνητο που εξαφανίστηκε στα νερά», δήλωσε τη Δευτέρα στo documentonews.gr, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Νικόλαος Κοροβέσης.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στο Πλουτοχώρι Ηλείας: Όχημα παρασύρθηκε από χείμαρρο – «Δεν μπορώ να ανοίξω τις πόρτες», φώναξε ο οδηγός

Συναγερμός στην Ηλεία: Αυτοκίνητο παρασύρθηκε από χείμαρρο – Αγνοούνται οι επιβάτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter