Πλουτοχώρι Ηλείας: Εντοπίστηκαν ρούχα του αγνοούμενου οδηγού – Συνεχίζονται οι έρευνες στον Αλφειό (Video)

Πλουτοχώρι Ηλείας: Εντοπίστηκαν ρούχα του αγνοούμενου οδηγού – Συνεχίζονται οι έρευνες στον Αλφειό (Video)

Πεζοπόρα τμήματα της ΕΜΑΚ και πυροσβέστες ήλεγχαν για ακόμη μία νύχτα την κοίτη του ποταμού για τον εντοπισμό του 45χρονου οδηγού, ο οποίος παρασύρθηκε μαζί με τη σύντροφό του από χείμαρρο στο Πλουτοχώρι Ηλείας το βράδυ της Δευτέρας και έκτοτε αγνοείται.

Μέχρι στιγμής, οι έρευνες είναι άκαρπες καθώς το μόνο ίχνος που έχουν καταφέρει να εντοπίσουν οι αρχές είναι κάποια ρούχα τα οποία, σύμφωνα με το Open, οι συγγενείς του αναγνώρισαν ότι ανήκουν στον αγνοούμενο.

Οι έρευνες των ανδρών της 6ης ΕΜΑΚ, αλλά και των πυροσβεστών, θα συνεχιστούν στον χείμαρρο, όπου η στάθμη των υδάτων έχει υποχωρήσει, καθώς και προς την περιοχή του ποταμού Αλφειού.

Την Τρίτη, οι δύτες της ΕΜΑΚ κατάφεραν να εντοπίσουν τη σορό της άτυχης 38χρονης Γεωργίας, ενώ περίπου 300 μέτρα μακριά εντοπίστηκε και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το μοιραίο σημειώθηκε όταν ο αγνοούμενος οδηγός, αυτοκινητιστής στο επάγγελμα, επιχείρησε να περάσει με το ιδιωτικό του όχημα την ώρα της ισχυρής βροχόπτωσης το γεφύρι που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, έχοντας μαζί του και την σύντροφό του.

Ωστόσο, τη στιγμή που περνούσε από το σημείο ένα κύμα υδάτινου όγκου πέρασε πάνω από τη μικρή γέφυρα με αποτέλεσμα να εκτρέψει την πορεία του οχήματος. Ακολούθησε και ένα δεύτερο κύμα το οποίο έριξε το Ι.Χ. στον χείμαρρο.

Αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο ilialive.gr ανέφερε ότι γύρω στις 20:30 το βράδυ της Δευτέρας είδε το αυτοκίνητο να επιχειρεί να περάσει το γεφύρι και να παρασύρεται τελικά από το νερό ενώ κινδύνευσε στο ίδιο σημείο μια ακόμη γυναίκα αφού στην προσπάθειά της να περάσει το καλυμμένο με νερό γεφύρι, λίγο πριν της έσβησε η μηχανή του αυτοκινήτου της, γεγονός που αποδείχτηκε τελικά σωτήριο.

Πηγές της Πυροσβεστικής τόνισαν στο documentonews.gr ότι ο χείμαρρος είναι ιδιαίτερα δύσβατος και μετά από 800 μέτρα καταλήγει στον Αλφειό Ποταμό.

Διαβάστε επίσης: Πλουτοχώρι Ηλείας: Αγωνία για τον 45χρονο που παρασύρθηκε από χείμαρρο (Photos-Video)

Τραγωδία στην Ηλεία: Νεκρή η αγνοούμενη που είχε παρασυρθεί από τον χείμαρρο (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter