«Πλυντήριο» στοιχηματισμού: Εγκληματική οργάνωση διερευνά ο εισαγγελέας

«Πλυντήριο» στοιχηματισμού: Εγκληματική οργάνωση διερευνά ο εισαγγελέας

Ο αθλητικός και ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος, όπως αποκάλυψε η τηλεοπτική «Δίκη», διερευνά εγκληματική οργάνωση, που ξέπλυνε τουλάχιστον ένα δισεκατομμύριο ευρώ μέσω παράνομου στοιχηματισμού.

Πρόκειται για την υπόθεση του «πλυντηρίου» στοιχηματισμού, για την οποία συνέταξε πόρισμα ο πρόεδρος της Αρχής Ξεπλύματος επίτιμος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης, με αφορμή τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή στη Βούλα, το 2018.

Ο εισαγγελέας έχει στα χέρια του το 200 σελίδων πόρισμα της Αρχής Ξεπλύματος, με τουλάχιστον 60 εμπλεκόμενους, μεταξύ των οποίων πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές, παράγοντες και επιχειρηματίες και διερευνά το βαθμό συμμετοχής και το ρόλο τους σε μία από τις μεγαλύτερες εγκληματικές οργανώσεις.

Επίσης, ο αθλητικός εισαγγελέας, που μελετά την άσκηση ποινικών διώξεων, για την ελληνική εμπλοκή του διεθνούς κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού, ζήτησε την άρση απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών νέων προσώπων, που προέκυψαν από την έρευνα τουλάχιστον 30 εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Κύκλωμα στοιχηματισμού: Ποινικές διώξεις σε 30 πρόσωπα

ΣΥΡΙΖΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα των προκριματικών για τις Ευρωεκλογές – Αυτά είναι τα φαβορί

Ακρίτα για Μέση Ανατολή – Άδωνη: «Κι έμεινε ο υπουργός με το παραποιημένο εθνικό σύμβολο αμανάτι»

Παίζει τα ρέστα του τον Ιούνιο ο Μητσοτάκης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter