Ποδόσφαιρο: Κλήθηκαν για πρώτη φορά στην Εθνική Ομάδα οι Τζόλης, Μιχαηλίδης, Σβάρνας και Ρότα

Ποδόσφαιρο: Κλήθηκαν για πρώτη φορά στην Εθνική Ομάδα οι Τζόλης, Μιχαηλίδης, Σβάρνας και Ρότα

Ο Τζον Φαντ Σχιπ επιβράβευσε τον 18χρονο Χρήστο Τζόλη για τις εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ και τον κάλεσε στην εθνική ομάδα για τα πρώτα της ματς στο Nantions League.

Η Εθνική Ομάδα συγκεντρώνεται την προσεχή Δευτέρα ενόψει των εκτός έδρας αγώνων της με τη Σλοβενία στις 03/09 και το Κόσοβο στις 06/09 και εκτός του Τζόλη νέα πρόσωπα είναι επίσης οι κεντρικοί αμυντικοί του ΠΑΟΚ Γιάννης Μιχαηλίδης και της ΑΕΚ Στράτος Σβάρνας, καθώς και ο ακραίος μπακ Λάζαρος Ρότα που αγωνίζεται στη Φορτούνα Σιτάρντ.

«Μετά τη 10μηνη διακοπή όλων των δραστηριοτήτων των εθνικών ομάδων λόγω της πανδημίας, επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση πάντα προσηλωμένοι στο «πλάνο Κατάρ» και την άμεση διπλή προτεραιότητα, αφενός να χτίζουμε μια νέα και συγχρόνως ανταγωνιστική ομάδα και αφετέρου να επιζητούμε υψηλά επίπεδα απόδοσης και καλά αποτελέσματα», δήλωσε ο ομοσπονδίας προπονητής. Και πρόσθεσε: 

«Επανερχόμενοι μετά την ιδιαιτερότητα του τελευταίου 10μήνου, είναι σαφές ότι η υλοποίηση των στόχων μας απαιτεί τη συγκέντρωση, την αποφασιστικότητα και την προσήλωση όλων στην ομάδα και τον τρόπο λειτουργίας της. Σε αυτό το πλαίσιο διατηρούμε τις κεντρικές Αξίες της ομάδας μας και δίνουμε πάλι ευκαιρίες στους παίκτες να δείξουν ότι θέλουν να παίξουν για την τιμή, το κύρος και τη διάκριση της ελληνικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.Ανυπομονούμε για τα επερχόμενα παιχνίδια».

Οι κλήσεις του Φαντ Σχιπ:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter