Ποδόσφαιρο: Σέντρα στο Μουντιάλ Γυναικών

Ποδόσφαιρο: Σέντρα στο Μουντιάλ Γυναικών
AP Photo/Chris Carlson

Ώρα …Μουντιάλ για το ποδόσφαιρο γυναικών: 32 ομάδες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στην άλλη άκρη του πλανήτη, με αφετηρία το Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας το πρωί της Πέμπτης και τερματισμό το Ολυμπιακό Στάδιο του Σίντνεϊ την Κυριακή 20 Αυγούστου.

Όλοι οι αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα μεταδoθούν από τον ΑNT1 και από το ΑΝΤ1+, σε ώρες κυρίως πρωινές και μεσημεριανές για την Ελλάδα. Σε ανοιχτή συχνότητα θα προβληθούν 18 τουλάχιστον αγώνες, αρχής γενομένης από τους δύο αυριανούς: Ν.Ζηλανδία-Νορβηγία στις 10 π.μ. (αμέσως μετά την τελετή έναρξης) και Αυστραλία-Ιρλανδία στις 1 μ.μ.

Η ομάδα των ΗΠΑ θα κληθεί να υπερασπιστεί το τρόπαιο που κατέκτησε (για τέταρτη φορά στην ιστορία της και δεύτερη συνεχόμενη) το 2019, με το 2-0 επί της Ολλανδίας στον τελικό της Λυών, όπου η Μέγκαν Ραπίνο αναδείχθηκε MVP. Η Αγγλία ταξίδεψε στους Αντίποδες με το στέμμα της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Με αξιώσεις κατεβαίνουν επίσης η Γερμανία, η Ισπανία, η Κίνα, η Γαλλία, η Σουηδία, η συνδιοργανώτρια Αυστραλία, η Ιαπωνία, η Ολλανδία, η Νορβηγία. Στη διοργάνωση μετέχουν και αρκετές ομάδες από τον «τρίτο κόσμο», συνήθως πρωτάρες: Αϊτή, Βιετνάμ, Ζάμπια, Κόστα Ρίκα, Παναμάς, Φιλιππίνες, Μαρόκο, Τζαμάικα κ.α.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter