ΠΟΕΔΗΝ: Γέμισαν ράντζα οι διάδρομοι στο Αττικό

ΠΟΕΔΗΝ: Γέμισαν ράντζα οι διάδρομοι στο Αττικό

Για ρεκόρ σε ράντζα μετά την ολοκλήρωση της εφημερίες του Αττικό νοσοκομείου κάνει λόγο ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός.

Όπως αναφέρει ο ίδιος «το Αττικό νοσοκομείο πάντα εμφανίζει ράντζα μετά την εφημερία. Χθες έγινε της κολάσεως. Προσήλθαν περί τα 800 περιστατικά στην εφημερία και έγιναν περί τις 220 εισαγωγές εκ των οποίων οι 30 ασθενείς με κορονοϊό. Στη ΜΕΘ Covid, 23 κλινών οι διασωληνωμένοι αυξήθηκαν σε 20.
Αναπτύχθηκαν 125 ράντζα. Πανελλήνιο ρεκόρ. Γέμισαν οι διάδρομοι. Χρησιμοποιήθηκαν και όλα τα φορεία. Δεν είχαν μετά οι τραυματιοφορείς φορεία να μεταφέρουν ασθενείς».

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ εξηγεί του λόγους που έχουν αυξηθεί τα ράντζα

«Τα νοσοκομεία λόγω αυξημένης διασποράς του κορονοϊού δεσμεύουν συνεχώς κλινικές για νοσηλεία περιστατικών Covid. Έτσι δεν υπάρχουν κλίνες για τη νοσηλεία ασθενών άλλων παθήσεων που αυξάνονται συνεχώς λόγω της άρσης των περιορισμών. Επίσης άλλος σοβαρός λόγος είναι η νοσηρότητα που διαμορφώθηκε δύο χρόνια τώρα από φόβο να επισκεφθούν οι πολίτες υγειονομικές μονάδες και αναστολή υπηρεσιών υγείας λόγω προσαρμογής των νοσοκομείων αντιμετώπισης περιστατικών κορονοϊού. Επίσης το λουκέτο στο νοσοκομείο Δυτικής Αττικής το 2014 και σε άλλα που αποφόρτιζαν το μεγάλα εφημερεύοντα Νοσοκομεία», καταλήγει ο ίδιος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter