Ποια χαλάρωση των μέτρων; Η ΕΡΤ έφερε… lockdown τύπου Μαρτίου(!)

Ποια χαλάρωση των μέτρων; Η ΕΡΤ έφερε… lockdown τύπου Μαρτίου(!)

Τι και αν η κυβέρνηση Μητσοτάκη ετοιμάζεται να ανακοινώσει στις 6 το απόγευμα χαλάρωση των μέτρων του lockdown αλλά η ΕΡΤ είχε… διαφορετική άποψη.

Συγκεκριμένα, στις 16:30 το απόγευμα, μόλις 1 ώρα και 30 λεπτά, πριν από τις ανακοινώσεις Χαρδαλιά για επικείμενη χαλάρωση του lockdown που ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο και διαρκεί ήδη 5 μήνες, η ΕΡΤ αποφάσισε πως είναι η κατάλληλη στιγμή να προβάλει μία εκπομπή αρχείου(!) η οποία προβλήθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου, λίγο πριν ανακοινωθούν τα «νέα -τότε- μέτρα». Μάλιστα, συνοδευόταν από το «σούπερ»: «Lockdown τύπου Μαρτίου στην Αττική;» κάτι που έρχεται σε αντιδιαστολή με τη σημερινή κατάσταση και είναι εκ διαμέτρου αντίθετο με αυτό που ετοιμάζεται να ανακοινώσει η κυβέρνηση.

Σε μία αδιανόητη κίνηση που έκανε πολλούς να σαστίσουν και να υποθέσουν μήπως… κάτι άλλαξε. Όχι, δεν άλλαξε κάτι. Απλά η ΕΡΤ εξετέθη.

Το ίδιο προβλήθηκε παράλληλα και από την διαδικτυακή πλατφόρμα της ΕΡΤ:

 

Το σκρολ στο πάνω μέρος της οθόνης που… ενημέρωνε πως «η εκπομπή μεταδίδεται σε επανάληψη» δεν ήταν αρκετό για να μακιγιάρει την… ανεπανάληπτη γκάφα της κρατικής τηλεόρασης. Κανείς, προφανώς, στο Ραδιομέγαρο δεν είδε την εκπομπή προτού προβληθεί για να «κόψει» τέτοιου είδους «παραφωνίες». Μάλιστα, το ακόμα χειρότερο είναι πως όταν ήταν στον «αέρα», κανείς δεν έσπευσε να κάνει κάποια διορθωτική κίνηση. Το πιο απλό; Να «ρίξει» διαφημίσεις!

Στην ΕΡΤ έχουν εκπονήσει σχέδιο για την… εσωτερική ενημέρωση των δημοσιογράφων για να μην πουν κάτι που θα ενοχλήσει την κυβέρνηση αλλά κανείς δεν φρόντισε να μην προβληθεί κάτι σαν το σημερινό που σαφώς ενοχλεί και υποτιμά τους τηλεθεατές της κρατικής τηλεόρασης…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter