Ποιος είναι ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ που έβγαλε το πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ για τον Όλιβερ

Ποιος είναι ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ που έβγαλε το πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ για τον Όλιβερ

Ο καθηγητής Κτηνιατρικής και πρώην πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου, ήταν εκείνος που όρισε η ΕΛ.ΑΣ πραγματογνώμονα σχετικά με την υπόθεση του χάσκι στην Αράχωβα. Μάλιστα, στο πόρισμα του αναφέρει ότι ο θάνατος του Όλιβερ δεν οφείλεται σε κακοποίηση από ανθρώπινο χέρι, αλλά «η φύση των τραυμάτων και των αλλοιώσεων παραπέμπει σε επίθεση άλλου/άλλων ζώων».

Ποιος είναι όμως ο Νίκος Παπαϊωάννου;

Διαβάστε επίσης: Αράχωβα: Τι αναφέρει πόρισμα του πραγματογνώμονα της ΕΛ.ΑΣ. για τον Όλιβερ

O πρώην πρύτανης του ΑΠΘ Νίκος Παπαϊωάννου, είναι εκείνος που με πρόφαση τη νομιμότητα, έβαλε τα ΜΑΤ στο πανεπιστήμιο και έστειλε στα κελιά των φοιτητές του.

Είναι ο ίδιος, που έσπευσε να εμβολιαστεί την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού εκτός σειράς στις 11 Ιανουαρίου 2021, εμφανιζόμενος ως παθολόγος του ΕΣΥ, αν και είναι κτηνίατρος, κλέβοντας τη σειρά κάποιου που μπορεί να κινδύνευε. Μάλιστα έδωσε ως τηλέφωνό του το κινητό που είναι καταχωρημένο ως τηλέφωνο του πρύτανη.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο εκλεκτός πρύτανης και υποψήφιος στο Επικρατείας του Μητσοτάκη εμβολιαζόταν… εκτός σειράς

Συγκεκριμένα, τον Μάρτιο του 2021 το Documento είχε αποκαλύψει ότι ο πρύτανης είχε προσπεράσει εκατοντάδες υγειονομικούς που είχαν σειρά προτεραιότητας, αλλά και πολίτες που άνηκαν στις ηλικιακές ομάδες υψηλού κινδύνου. Μετά την αποκάλυψη του Documento, ο πρύτανης επιχείρησε να καλύψει τα νώτα του, πέφτοντας σε σειρά αντιφάσεων τις οποίες στηλίτευσαν μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Το γεγονός επιβεβαίωναν νοσοκομειακοί γιατροί θεωρώντας προκλητικό τη στιγμή που οι υγειονομικοί παλεύουν με κίνδυνο της ζωής τους, να τους κλέβει τη σειρά ο πρύτανης του ΑΠΘ.

Διαβάστε επίσης: Τα ψέματα του πρύτανη ΑΠΘ Παπαϊωάννου για τον εμβολιασμό του (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter