Ποιος είναι ψεύτης; Ο Άδωνης ή ο Μητσοτάκης; (Video)

Ποιος είναι ψεύτης; Ο Άδωνης ή ο Μητσοτάκης; (Video)

Φωτιές έχει ανάψει η παραδοχή του Άδωνη Γεωργιάδη πως η κυβέρνηση δεν πήρε μέτρα του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα τον συνωστισμό στο ναό και την έξαρση των κρουσμάτων και πρόσθεσε: «Τότε κάποιοι λοιμωξιολόγοι μάς έλεγαν ότι θα έπρεπε να γίνει καραντίνα στη Θεσσαλονίκη πριν την εορτή του Αγίου Δημητρίου».

Αυτή η ατάκα ήρθε σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει την απόφαση της κυβέρνησης, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων και της επιβάρρυνσης των στοιχείων, να ανακαλέσει την απόφασή της να αφήσει ανοικτές τις Εκκλησίες κατά τη διάρκεια των Θεοφανίων.

Δείτε επίσης: Ο Άδωνης ξεμπροστιάζει Μητσοτάκη για τα ψέματα στην αντιμετώπιση της πανδημίας! (Video)

Τα ίδια και… χειρότερα στον Real FM όπου μίλησε ξεκάθαρα για εισήγηση των λοιμωξιολόγων:

Ωστόσο, με αυτό τον τρόπο κατέδειξε με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο με μία αντίφαση με τα λεγόμενα του Κυρ. Μητσοτάκη στον Alpha ο οποίος ισχυριζόταν πως δεν υπήρχε: «Εκ των υστέρων μπορεί να έκλεινα τη Θεσσαλονίκη μία βδομάδα νωρίτερα. δεν υπήρχαν αιτήματα να κλείσουμε νωρίτερα. Από κανέναν, ούτε κανείς ειδικός μας το είχε υποδείξει αυτό».

Άρα λοιπόν, εδώ υπάρχει, μία σοβαρή αντίθεση στα λεγόμενα Μητσοτάκη και Άδωνη. Ένα ψέμα. Ποιος το έχει πει; Ο μεν Άδωνης για να δικαιολογήσει τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στην Εκκλησία για τα Θεοφάνεια; Ή μήπως ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης για να κρύψει τυχόν συστάσεις των λοιμωξιολόγων για κλείσιμο της Θεσσαλονίκης πριν τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου που έφερε ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων;

Ποιος από τους δύο λέει ψέματα τελικά και κυρίως γιατί;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter